• mali M
    10k
    okej sad vidim i ja, bubnuo sam cca udaljenost pa pretjerao... Moja poanta je da na Dinamo 2 moram putovati 40 min autom. Sve ok, vjerojatno bi se, i budem se, odvažio koji puta svakako, ali to ne mjenja na činjenici da je daleko...

zajebavam se, da nebi biloMikina lijeva kopačka

Ne ne, na pivu si zvao, sad ćeš morati ispoštovati
  • Jaro
    12.1k
    meni blize Zapresic nego Maksimir jbg...
  • Fan
    2.4k
    HNS inače ima od ove sezone fond od milijun eura za sve klubove u kojima igraju igrači mlađi od 18 (prva i druga liga) i gleda se broj minuta za raspodjelu sredstava. S obzirom da će nama u Dinamu B igrat većinski juniori, ne vidim kako mi nećemo uzet bar 3/4 tog kolača.
  • deda
    46.3k
    Kladim se u što hoćeš da nisi pročitao odluku.
  • Fan
    2.4k
    Odličan odgovor.
  • Sajla
    21k
    HNS inače ima od ove sezone fond od milijun eura za sve klubove u kojima igraju igrači mlađi od 18 (prva i druga liga)Fan

Fond se odnosi samo na najviši rang:
    "Najveća promjena odnosi se na elitni razred hrvatskog nogometa, gdje će HNS osnovati poseban fond od milijun eura."

"Istovremeno, Prva NL zadržat će svoju razvojnu funkciju kroz stroža pravila." - a ovdje se radi o obavezi o najmanje 2 mlada igrača na terenu (rođeni 1. srpnja 2005. godine ili kasnije), a ako se takav igrač ozlijedi i nemaš na klupi drugog mladog da uđe umjesto njega - stariji igrač ga ne može zamijeniti pa igraš s igračem manje. Tu Dinamo II neće imati problema kad će (gotovo) svi biti te dobi.
  • Fan
    2.4k
    ah, šteta, fini bonus bi to bio. Hvala na normalnom odgovoru.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet