• GOAT
    8.1k
    Pohvale za Gabrijela i ljude koji ga savjetuju. Drago mi je da ima jos klinaca koji ne pozuruju svoje transfere u Europu zbog par tisuca eura vise
  • Filip Međimurje
    1.4k
    Baš odlično! Već nakon njegovih prvih nekoliko dodira vidjelo se da ima ono nešto u nogama. Sličan osjećaj kao kad su Stojković ili Baturina odigrali prvih 10-15 minuta za seniore Dinama.

Veliki plus je i to što je transfer napravljen kao čista trampa. Predobro. Nadam se da ćemo vidjeti još takvih poslova. Nama bi Cvetko vjerojatno bio sedmi stoper u rotaciji, a Šivalec potencijalno može završiti sezonu kao drugo krilo. Za prvo je ipak vjerojatno još prerano.

Još je dodatno impresivno kako se prije par sati tek počelo šuškati, a sad već imamo sliku i potpis. Stvarno maheri.

A kad se na to doda B ekipa i ista formacija kroz sve generacije, izgleda da smo konačno napravili pravi plug-and-play prijelaz i stepenice koje vode prema prvoj momčadi.

Imam osjećaj da živimo neku Dinamovu bajku. Sve djeluje toliko planski da je gotovo savršeno. Još dovodimo top talente za B ekipu i napokon ih možemo uvoditi postepeno, bez preskakanja koraka.

Nadam se samo da neću za koju godinu pregristi jezik. :grin:
  • debeli biciklist
    20

ma njega spremaju za alaves, nema šanse da će kod nas...i ime mu je već po španjolski, raul kumar...
  • hardek
    10.2k
    Odličan transfer za obje strane. Krećemo ubirati plodove povratka B ekipe
  • ElDorado
    11.4k
    više na Indijca vuče
  • Jurki
    25.7k
    Krećemo ubirati plodove povratka B ekipehardek

Moze se to i tak nazvati. Siguran sam da se nebi islo u taj posao sa Šivalcem da nema B ekipe.
    Isto tak nebi prosle godine pokupili neke juniore iz Lokomotive.
    Ta B ekipa ce nam vrijediti ko suho zlato. Mozemo samo misliti koje smo sve igrace "promasili" i koliko milijuna eura zbog odluke Saveza.

Ono kaj veseli, je to da cemo opet postati pozeljna destinacija za talentirane juniore, a ne neka Loksa (od koje smo skupo kupovali igrace).
  • Fan
    2.4k
    Očekujem neko eksplozivno krilo, bombu, bilo lijevo ili desno, u slučaju ulaska u LP.
    Oršić, Vidović, Šivalec je prejako za HNL, ali za Europu slabo.
    Lisica, Bakrar, Topić, ista stvar, iako se iskreno nadam da će Lisica baš dominirat, al u svakom slučaju, kvalitativno smo tanki na krilima tako da je.logično da ćemo tu i na šestici najviše para potrošit, ako ćemo ih naravno imat ulaskom u LP.
  • rioda
    16.7k
    Ako je točno da će prvenstveno igrati za Dinamo II, time mi se još više sviđa njegov karakter. Odlazi iz ekipe u kojoj ima minute u HNL-u u ekipu gdje mu ništa nije garantirano osim igranja drugog ranga. A da je talent sam 'snimio' još prije godinu dana kad sam ga gledao u jednoj utakmici, tako da u potpunosti podržavam ovaj transfer. Pogotovo način na koji je doveden, zamjenom za Cvetka, još ako je za Cvetka ugrađen buy-back, bolje ne može.
  • Kujtim Shalla
    9.7k
    ovo ko da sam joj ja poslao u mom rangu :rofl:
  • Ivan0302
    1.7k
    Kako je Kumar uopće igrao u Istri jel pratio itko, znam da je kolega Faze mislim u zimskom prijelaznom roku napisao da Dinamo ga prati?
  • emilperska
    16.6k
    SP i Cibona su me odvratili od transfer roka. Ugovorit cu dnevnu pretplatu kod Orca za sve traceve i netraceve.

Koliko smo platili malog Šival(e)ca (pozdrav Sajla)?
  • emilperska
    16.6k

Kad smo kod Kumara kaze mi jedan Istrin igrač koji s njim dijeli svlačionicu da se za Kumara traži nerealno puno, a i imamo Zebića da bi gurali jednog i drugog po meni..

Makar tko ce ga znat..
  • rokikaciga
    14.6k
    Nisam ga nesto prebise pratio ali one utakmice kaj sam gledao je cesto bio i najbolji obrambeni na terenu, smiren i "lagan". Naravno bile su tu manje oscilacije jer je tinejder ali ozbiljan potencijal.
  • Jurki
    25.7k
    Koliko smo platili malog Šival(e)caemilperska

Trampa Cvetko-Šivalec.
  • Omake
    17.9k
    Većina izgleda jako dobro, ali je najgori duel stoper lige i to uvjerljivo.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.