• Nemrem igra Dinamo
    5.9k
    Tabinas gol protiv Mjanmara

Dinamov igrač sam je pokrenuo akciju za pogodak kojim su Filipini u 54. minuti poveli s 2:0. Primio je loptu na desnoj strani terena blizu centra, na poziciji desnog beka. U sjajnom prodoru jednim je dodirom izbacio svog čuvara te odigrao za Colea Mrowku, koji mu je odmah vratio loptu u prostor. Tabinas je akciju zaključio mirnom završnicom, poslavši loptu pored gostujućeg vratara Sanna Sata Nainga.
  • mlinchica
    6.4k
    Stavila bum ovdje, za info.

Dobila sam danas mail da mi je suspendiran Netflix račun i da hitno ažuriram podatke o plaćanju.
    Nisam se upecala ali je zanimljivo da je mail stigao s još jednom e-mail adresom uz moju (Za: - ime i prezime je hr). Jednostavnom pretragom tog imena i prezimena na Facebooku, izlazi profil osobe koja ima Dinamov šal oko vrata.
    Moguće da je i ta osoba član I da su nam počeli sada slati shit pa pripazite ako dođe kaj od “Netflixa”.
  • DiddyGuela
    6.1k

Da. I ja sam također danas dobio isti mail.
  • shameless86
    1.9k
    isao sad mail provjeriti..i meni je doslo..al u spam..pa nisam skuzio odmah
  • nkdz
    1.3k
    Izgleda da nam svima dolazi taj mail. Nisam ni skuzio dok niste rekli da ste ga u spamu našli
  • ‘nuladva’
    244
    I ja sam jucer dobio taj mail.. Bit ce toga jos, bitno je da ne otvarate nikakve linkove
  • Nine9
    168
    Dobio taj mail u spamu jučer a nisam prije tog dobio od kluba da su moji podaci procurili… svašta
  • mlinchica
    6.4k
    Da, zaboravila sam napisat da je bil u spamu, sorry :grimace:
  • Fan
    2.4k
    Također dobio mail, samo što ne piše netflix nego neftlix :)
    S obzirom da je velik broj ljudi ovdje to dobio, očito su i meni procurili podaci iako nisam ni znao da se dobivala obavijest za to...
  • rokikaciga
    14.6k
    Meni nije nis doslo :zip:
  • criticus
    8.2k

da, ovo je poprilično loš pokušaj bio al nekog uvijek upecaju.

Uglavnom većina nas je dobila preko maila u "skrivenoj kopiji", jer na takav način mogu obuhvatit veći broj korisnika, a da ovaj koji je u "Prima" polju ne vidi da pokušaju s jednim pokušajem puno ljudi upecat. Mi koji smo u skrivenoj kopiji vidimo samo sebe i primatelja (što je automatski i veliki alert bio da je phishing), ne i ostale iz skrivene kopije.

Inače meni nije završio u spamu, jučer popodne sam ga dobio, al sam ga označio kao spam. Vjerojatno algoritam brzo uči i danas već završavaju u neželjenoj pošti. S obzirom na ovo, možda nebi bilo loše nekako da dijelimo info između sebe, na članove mislim. Na zoni će se vjerojatno prosherati nekako info al žao mi ljudi koji će nasjesti na ovakvo nešto. Da jedan padne puno je.

Nemogu vam opisati kako prezirem te scamere. Nekada za biti lopov, prevarant i šljam barem si morao imati muda pa nekoga u oči susresti i preveslati. Danas debeli šmokljan u maminom podrumu u zamrljanim boksericama i komadićima smokija po dlakavom pupku otme babi penziju. Dno ljudskog roda.
  • Oluja
    7k
    Dobio sam i ja iako nemam Netflix, a iz kluba nisam dobio nikakvu obavijest
  • nkdz
    1.3k
    S obzirom da je ovo lako moguće tek prvi pokušaj phishinga s našim podacima mozda da se otvori neka tema u kojoj bi onaj koji prvi skuzi novi pokušaj prevare stavio obavijest. Da se ne spamaju druge teme i da se na jednom mjestu lakše primjeti i obavijesti forumaše na fejk mailove.
  • pešća
    1.5k
    Kad bi se nekako došlo do tih četnika koji su nam ukrali podatke pa da im zavrnemo uši... Uvijek ima zajebanijih i inteligentnijih hakera.
  • podravskimodrikibicPMK
    189
    S obzirom na stanje ,,zadnji nek ugasi svjetlo" u redovima najveceg rivala, ocekujem brutalno veliko koristenje mladih igraca s nase strane, posebno ako dobro krenemo u sezonu

Siguran sam milijardu posto da osvajamo i mislim da bi s obzirom na toliku razliku u kvaliteti stvarno bila steta ne profilirati neke mladice iz akademije
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.