• fakin
    4.7k
    I ja sam dobio mail od fejk Netflixa, sto je najgore nekidan sam produzio bas Netflix, ali srecom stalno sam na internetu i skuzio sam da je fejk mail s obzirom da mi je transakcija prosla i pare skinute.
    Vidit ćemo sto nas jos ceka radi krađe nasih podataka
  • Crusades
    24.3k
    Šok i nevjerica da tebe neka nedaća nije zahvatila.

Netko mora odgovarati za ovo.
  • crophantom
    4.8k
    Vidit ćemo sto nas jos ceka radi krađe nasih podatakafakin
    i tko ce za to odgovarati
  • javolimtebejako
    5.2k
    srecom stalno sam na internetufakin

znamo
  • MateG
    313
    Ja sam u bccu, u “prima:” je neka zenska
    Treba uletit, probat :lol:
  • fakin
    4.7k
    Mislim da nije lijepo sprdati se s ovakvim stvarima. Neki stariji clanovi ce kliknuti na ovaj link i sjebati si ko zna sta, netko moze iskoristiti njihove podatke, a oni ni krivi ni dužni sto je netko ukrao bazu podataka. Fakat nije ovo za sprdanje
  • Doktor Kunić
    6.6k
    Neki stariji clanovi ce kliknuti na ovaj link i sjebati si ko zna stafakin

Koji si ti drama queen. Svaka čast onome čiji stariji članovi znaju koristiti gmail općenito :lol:
  • prefontaine
    9.5k
    sto je najgore nekidan sam produzio bas Netflixfakin

Ovo je Neftlix, a ti si produžio Netflix. Nije ti to isto.
  • fakin
    4.7k
    pa starija populacija 50-60 godina najvise i koristi mail uz WhatsApp
  • Mr Anderson
    19.6k
    Neki stariji clanovi ce kliknuti na ovaj link i sjebati si ko zna sta, netko moze iskoristiti njihove podatke,fakin

Ne brini se, stariji članovi su pametniji od tebe.
  • JMastermind
    1.6k
    Jel i drugima imenjak u CC-u ili je samo slučajnost?Frizura Robija M

Jel go znači da je Krizy zapravo Kristina? :chin:
  • ZgDLions
    1.7k
    Meni prigovaraju ovi kaj sam ih učlanio za taj mail, šutim i pokrio sam se sa ušima.
    :sad:
  • Thor
    2.7k
    I meni je imenjak
  • Gemišt86
    479
    Jel netko dobio poruku od legit "enterprise rent a car" racuna na whatsapp + legit mail sa nekakvom rezervacijom na kojoj su prezime stavili ko da je neko lupio glavom u tipkovnicu, a ime su "pogodili". Takoder je stigo od legit maila da "pogledam i potpisem dokument". Cak i dokument izgleda legit, a na njemu je pod customer name navedena neka firma u zagrebu koja postoji, a sa kojom nemam veze. Ludilo.
  • Probirštift
    1.4k
    Prije će stariji ljudi spljugati podatke na mailu od sisate Marije (33) 10 km od njih koja se želi družiti neko od netflixa za koji prvi put čuju
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.