• Crusades
    24.3k
    prvaci svijeta u snimanju tih debilnih najava. Zlobnik u meni bi rekao da im je bitnije kakav su video snimili nego kakvog igrača su doveli.
  • Nogo
    11.3k

Još kada vidim kao karta iz Zg za split muka mi je.
    Malo da isperu gorak okus i zamaskiraju Rebićev odlazak.
  • Dzoni
    6k
    Dobra razmjena, ode im startno krilo, u zamjenu dođe naš prosječan junior
  • Sibirski plavac
    9.1k
    Di im je onaj faraon Koka ili kak se već zove što su ga spominjali prošli tjedan?
  • Orc123
    15.9k
    Super je to kako manipuliraju lako sa masom, ali to vise govori o masi a ne o njima i njihovom PR-u.....
    Boze hvala ti kaj navijam za Dinamo!
  • Paggini
    86.8k
    Da dam svoje neko misljenje za Rebića, iako sam to spomenuo već - bio je lik maksimalno spreman, bio je maksimalno i našpanan. Vraćao se skoro svaki napad pokriti svoj bok u obrani, brojke ukupne mu nisu neko ludilo, ali za 450k po sezoni, bio im je najbolji igrač ekipe prošle sezone. Iako nije igrač koji će raditi prevagu kad je najbitnije, dosta bodova im je on donio realno gledajući i ovo je za njih ogroman gubitak.

Najsmješnije za nas, a najsramotnije za njihove navijače u cijeloj priči je objava gdje su rekli "Anti je ponuđen ugovor, ali on ga je odbio". Ovo je toliko jadno, bijedno, ljigavo i pokvareno, pogotovo što se po kuloarima zna da je lik tražio jednaku plaću (450k), a oni mu nudili 300k, ali ovom ljigavom konstrukcijom u objavi su pokušali to prikazati kao da je lik neka sebična megalomanska persona, iako je imao plaću 1.8 milijuna, a došao u hajduk za 450k i tražio vrlo vjerojatno isti iznos, koji za današnje standarde nije uopće velik.

Dovest će za zamjenu nelog šiptara Bambxhu s Kosova koji ne zna hodati ravno, dati mu 300k i govoriti kako su uspjeli u svome naumu da racionaliziraju troškove.

Hvala hajduku na još jednoj sramoti kojoj se možemo smijati, propaliju familiju dugo nisam vidio.

Ali neka, sad kreće ciklus drkanja na Šutala i kako su zajebali purgere
  • Jurki
    25.7k
    Tolko su sjebani da su isli raditi objavu dolaska igraca koji do jucer nije mogel prismrditi juniorima Dinama.

Steta igraca koji ce odlaskom dolje sjebati svoju karijeru.
    Al jebiga sam pao, sam se ubio.
  • FazeN
    6.9k
    a oni mu nudili 300kPaggini

Ponudeno mu je po pričama manje i od tog :lol:
  • Dendle71
    381
    Oni su stvarno objavili video za Šutala? Svašta! To im je obda ta boNba
  • Crni86
    22.1k
    Pojacanje za seniore im je prosjecan igrac nasih juniora….

Pa samo nek nas vise itko stavi u istu recenicu nakon danasnjeg dana
  • rokikaciga
    14.6k
    Sta se mutavci ne pohvale i naprave video sa Lukom Jurakom koji je otisao igrat za Kustosiju
  • Krizy
    72.7k
    Hajduk će se moći pohvaliti mlađim prosjekom godina u seniorima nego što će biti naša druga momčad.
    Bobane, ne valja ovo ništa :rofl:
  • Bryan
    109
    Vidim da su malog Šutala potpisali na 3 godine. Teško da će sam tak preskočit ovu fazu prilagodbe na seniorski nogomet u prvoj sezoni jer da je takav igrač mislim da ga Dinamo ne bi sam tak pustio.
    Ako mu slijedeće sezone krene i počne igrat i bit dobar kad ta sezona završi ući će u zadnju godinu ugovora.
  • crophantom
    4.8k
    Njima pripreme počinju u ponedjeljak, a trenutačno nemaju igraca ni za pošten trening odraditi. Prva tekma im je 9.7.

Ovo ce ili ići tipično tovarski kontra svake logike i letit ce terenom i gaziti kvalifikacije ili (vjerojatnije scenarij) epska blamaža u prvom pretkolu EL protiv neke amaterske ekipe i ljuta borba za 4. Mjesto u HNLu
  • prefontaine
    9.5k
    ili ići tipično tovarskicrophantom

ili (vjerojatnije scenarij) epska blamaža u prvom pretkolu EL protiv neke amaterskecrophantom

Pa zato ovo drugo nije "tipično tovarski"? Ili sam nešto propustio zadnjih 10-15 godina?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.