• Jurki
    25.7k
    ne znam, pricam po tome da je svugdje napravil pizdariju.. dal u Milanu, Feneru, repki.. ocito bi ta sezona meltdowna u ajduku bila ova.. tak da mozda i steta kaj ide.. al bez brige imaju oni dovoljno baruta da dignu u zrak sve od Zadra do Dubrovnika.. ne brinem se za to.. al cim veca eksplozija tim bolje.
  • Jos-Optimus
    10.9k
    Rebic je divlji na terenu, ali je dobar lik koji je realno davao sve od sebe za njih. Moja prognoza ostaje - Hajduk će biti između 6. i 9. mjesta
  • Jurki
    25.7k
    ako se Osijek digne, Belupo i Varazdin ostanu poprilici na istoj jacini.. moguce je i to kaj velis.. ali cigani imaju veliki sudacki poguranac i bit ce vise sranja nego ove sezone.
    Ovo kaj imaju sad je jako mrsavo, a jos trebaju prodati nekoliko igraca na kojima ce zaraditi nesto.
    Tko ih god izvuce u kvalama EL, mogu otvoriti šampanjac.
  • Thor
    2.7k
    Nekima dodje Šivalec,drugima ode Rebić :strong: :lol:
  • mali M
    10k
    Baš sam htio napisati neki dan da Rebić čeka što će odlučiti Livaja. Njih dvojica ne funkcioniraju zajedno nikako, što se tiče glavne uloge u klubu. Da je Livaja otišao Rebić bi sigurno ostao, ovako vidi da neće biti glavni pjetao u kokošinjcu i ode on ća..
    Zapravo je stvarno tragikomično da su se htjeli ili se žele još uvijek odreći svih koliko toliko za njih kvalitetnih, a zadržali bi Livaju kojeg boli frulica za Hajduk.. Populistički lovoperački klub bez ambicije
  • Ludovic IX
    11.8k
    Mogu oni svirati kurcu ako livaja ne želi otići tj ne dobije ponudu sa istom ili većom plaćom a neće. Isto ko i za krova i ove koje su još otpisali a imaju ugovor godinu još.

Za livaju to nisu objavili iz jedinog razloga sto bi im to bio harakiri. Ovaj ima previše poklonika dolje da ga se smiju sami odreći.

Mene samo zanima zašto bi netko iskrcao recimo 6 milja za amera a zna da ovi nemaju za biber i da će za mjesec dana pristati i na 3 plus neki nedokucivi bonus
  • Profesor Baltazar
    68
    Kek zasjeo u trenersku stolicu Rijeke i odmah upravi i sportskom direktoru predložio dovođenje Rebića. Vidjet ćemo što će od toga bit
  • NitkoBitan
    37k
    Ne moze Rijeka priustit njegova zeljena primanja.
  • serbus
    6k
    Može li Rebić u dinamo ? Taman se uklapa u društvo koje Dalić ne voli :lol:
  • Jurki
    25.7k
    koga boli kurac koga on voli ili ne voli. On je izbornik jos 2-3 tjedna max.
  • Profesor Baltazar
    68
    koliko se sjećam za vrijeme Bobana je došao u Milan. Da bude rezerva Orši i rezervna špica
  • CastAway1986
    5.7k
    Slucajno ga poznajem i njegove prijatelje..Dudu

Lik je jazavac obicni , sjecam se scene kad je u rodnom Imotskom otjerao neku djecu od svog stola i nije im htio dati ni jbn autogram
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.