• Dudu
    3.1k
    Dobar :ok:
  • wolfgang14
    4.2k
    samo ga treba hraniti s domaćom hranom da malo naraste i zjača se. Špeka, luka, domaća jaja, kobasica...Mr Anderson

poslat ga Drolji na mjesec dana
  • SanctaSanctorum
    303
    Dobar potez ako je istina, zanima me koliko će nas ispasti to financijski i ima li kakvih postotaka Slavenu. Na rezultatima piše da je odigrao 18 tekmi za njih, mislite da ćemo ga slat u drugu ekipu?
  • Mr Anderson
    19.6k
    poslat ga Drolji na mjesec danawolfgang14

Pa da se mali na gemište navuče.
  • Krizy
    72.7k
    Šivalec = Sneijder
  • Zg123
    3.6k
    Po meni od Sivaleca nema nista ako ostane na visini od metar i cevap. a vrlo vjerojatno i hoce s obzirom da ima 18 godina vec. Ok akvizicija za b ekipu ako nekim slucajem eksplodira ali cisto sumnjam da je bio jeftin s obzirom da je nedavno potpisao novi ugovor sa Slavenom
  • ElDorado
    11.4k
    Mali je lijevo krilo. Znači 3-4 izbor u prvoj. Igrat ce za B mozda i u 11. A možda to znaci da bumo rješili Varelicu. U svakom slucaju dobra ideja da razvijamo najtalentiranija krila u Hrvata. Pa ko ispliva….
  • Crni86
    22.1k
    Moze i mazar u paketu?
  • Jurki
    25.7k
    Ovo ako je za Šivalca istina, mislim da imamo odgovor na pitanje tko bu prvo lijevo krilo u nadolazecoj sezoni.
    Odlican posao po meni, Šivalec moze igrati protiv Hnl buranije dok Orša precizno namjesta nišanske sprave za Europu.
  • Paggini
    86.7k
    Šivalec je jeben igralec, ali daleko je to od prvog krila, daleko. Ali volim vidjeti da klub uzima ove klince koji fkt znaju s loptom, a mali ima nogometa u sebi
  • CastAway1986
    5.7k
    Dobar zalog za buducnost ,Oršić mentor ,palac gore za transfer
  • OsamŠest
    7.6k
    Šivalec me jako podsjeća na Ivanušeca.

Isprike @Paggini!

@Omake postoji li graf za usporediti njih dvojicu po karakteristikama na terenu? Čak više onaj Ivanušec ranije koji je igrao krilo, a ne polu lijevo.
  • NitkoBitan
    37k
    Po meni od Sivaleca nema nista ako ostane na visini od metar i cevap.Zg123

Ako ostane u tim gabaritima (metar i 60 i 60 kila sa krevetom) od njega u modernom nogometu nece bit nista, nisu svi Messi.
  • Netkos
    163
    Visok je 171, isto kao Modrić ili Messi.
  • SanctaSanctorum
    303
    Ima 171 cm, ne vidim razlog da s tom visinom nebi mogao napraviti odličnu karijeru. Koliko odličnih igrača je 170ak cm.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.