• Paggini
    86.7k

Istina sve, samo mislim da si je ovim ulaskom u Premiership, van svih očekivanja, kupio dosta bodova i "pulla" kod uprave i SD-a, pa je moguće da će mu poneke želje sigurno ispuniti.
  • GOAT
    8.1k
    Čuj Hull City turska :lol: :lol:
  • Fan
    2.3k
    Može uzet Stojkovića....za 30m eura keša.
  • Droljo
    28.6k

Slažem se. Nek daju lovu min 25mil + 20% od sljedećeg transfera. Bumo se mi već snašli nekak.
  • Fatos Beqiraj
    2.2k
    Ma Jakir ako ce dovodit igrace iz hnl i nadat se ostanku tesko da ce uspit. To mozda sljedece sezone kad bi se stabilizirali u ligi, al ove tesko.
  • Dzoni
    6k
    Eventualno će dovest jednog bivšeg HNLovca i jednog iz turske lige reda radi i to je to. I vlasnik i Jakir dobro znaju da tamo igrača za PL i nema na preteke, ma koliko god oni to htjeli
  • ElDorado
    11.4k
    Jakir još uvijek nije zicer da će uopće ostati
  • rokikaciga
    14.6k
    Ima ugovor jos godinu dana, ne vjerujem da ce ga Hull otpustiti.
    Viden je kako se sa suprugom sece skroz opusten. Nisam ga htio maltrat bezveze, ali nije ni cudno da se nisu dogovorili jer je Jakir u Hrvatskoj i odmara.
  • Fatos Beqiraj
    2.2k
    Gvardiol bira izmedju novog ugovora i reala, moglo bi kapnit nesto tu ako ode
  • Jurki
    25.6k
    Šifo "strucni" :rofl: komentator SP-a na rtlu.. definitivno za izbjegavati.
  • hardek
    10.2k
    Jakir još uvijek nije zicer da će uopće ostatiElDorado

Jakiru je najpametnije otići. Oni koga god dovedu bit će kanta za napucavanje u Premu. Jednostavno je prevelika razlika u kvaliteti, nemoguće ju je nadoknadit u jednom prijelaznom roku
  • vjeko1701
    25.2k
    Al u takkvim situacijama se on dobro snalazi i mislim da bi uz određeno ulaganje složio momčad za opstanak u ligi.
  • Jaro
    12.1k
    Jednostavno je prevelika razlika u kvaliteti, nemoguće ju je nadoknadit u jednom prijelaznom rokuhardek

Po meni savrsena pozicija za njega. Jest PL nesto drugo, al ako ista on je dokazan u uspjesnom vodjenju underdogova i otpisanih...
  • hardek
    10.2k
    Razumijem šta želite reći, ali mislim da ne razmišljate o tome koliko je Hull realno loša ekipa za PL standarde. Njihove napredne brojke u Championshipu su bile grozne, jedna od "najsretnijih" ekipa u ligi. I da, Jakir ima taj neki X faktor, ali ako kola krenu nizbrdo na početku, bez problema ih mogu zamisliti kao jednu od najgorih ekipa u povijesti Prema.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.