• skener
    8.6k
    Ljubičić ide na SP

- Da, istina je. Jutros sam dobio poziv, odmah sam prekinuo odmor i doletio u Beč kako bih odradio potrebne formalnosti prije leta u Ameriku.

Kakve su vas emocije obuzele nakon tog poziva?

- Presretan sam! Biti sudionik takvog velikog natjecanja san je svakog nogometaša. Eto, meni će se ostvariti. Bio sam na pretpozivu i mislio sam, ostat će na tome. Žao mi je što je ozljeda spriječila moga kolegu, suigrača, Christopha Baumgartnera, a koja je usta­vari meni otvorila mogućnost nastupa na Mundijalu.

https://www.jutarnji.hr/sportske/nogomet/sp2026/ostalo-sp2026/dejan-ljubicic-pozvan-u-austriju-za-svjetsko-prvenstvo-rangnick-aktivirao-pretpoziv-15716899
  • vjeko1701
    25.2k
    Ajde, i tu će nešto kapnuti za nas.
  • Medvedgrad
    877
    Razumijem šta želite reći, ali mislim da ne razmišljate o tome koliko je Hull realno loša ekipa za PL standarde. Njihove napredne brojke u Championshipu su bile grozne, jedna od "najsretnijih" ekipa u ligi. I da, Jakir ima taj neki X faktor, ali ako kola krenu nizbrdo na početku, bez problema ih mogu zamisliti kao jednu od najgorih ekipa u povijesti Prema.hardek

Ni neki poraz 9:2 ili slično, tamo negdje u rujnu, protiv City-ja ili Arsenala, nije u sferi nemogućega.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.