• sport
    5.9k
    S obzirom na sve probleme,roster u skadu sa financijama, dečkima treba čestitati na ovogodišnjem rezultatu.Slijedeća sezone će biti nadam se još ljepša priča.
  • mosad
    2.5k
    Umri zadre
  • don
    20k
    za nas koji pratimo košarku samo u ovakvim utakmicama, kolike su nam šanse u Zadru? Možete stavit za usporedbu nogometnu utakmicu :grin:
  • Gelipter
    4.6k
    Dajte nam tu majstoricu! :sweat: Tovarske šuge/sluge bit ćete druge.
    Robertson riješio utakmicu. Lončar i Čakarun plaćaju Ciboni da igraju. Čim nema šuta Mihailovića Zadar je goli kurac.
    Ovo je bilo za Dražena! :victory:
  • ZG plavi 01
    313
    Ja vjerujem da atmosfera i publika sigurno imaju utjecaj na rezultat i igrace, ali dajte ljudi ne pretjerujte. Govorimo o profesionalnim sportasima koji su placeni par hiljada eura mjesecno za to. Nece se igraci Zadra usrati pune dvorane. Da je tako ne bi Real imao 11 titula eurolige.
  • Mazalo
    499
    Pusi zadre tko te jebe.....
    Ajmo cibosi!!!
  • Antisha
    894
    Čestitke dečkima, definitivno se nije bilo lako vratiti nakon onakva dva poraza.

Rijetko koji igrač me ikada toliko ljutio dok ga gledam kao što me Lončar ljuti. Možda eventualno Čakarun na mahove. Radovčić je danas bio ispod razine, ali su zato Roberson i Šiško isporučili. Defanzivno mi je izgledalo puno bolje nego u prošloj, jer definitivno nije bilo toliko onih backdoor utrčavanja kojima nas je Zadar upropastio u prošloj tekmi. Zadar mi je pogotovo pred kraj djelovao dosta bezidejno, vjerojatno i zbog poprilično loše partije Mihailovića (po njegovim vlastitim mjerilima).

Ove morske smradove neću ni komentirati jer su to kolege zonaši već vrhunski odradili.

Idemo muški po tu titulu mamu im jebem tovarsku!
  • rioda
    16.7k
    Lončar je najveći antitalent za sport, od svih "profesionalnih sportaša" koji sam ikada vidio.
    Ali nebitno, uživajmo u pobjedi nad ovim tovarskih smradovima
    blue heart 72

Meni je Čakarun još malo veći antitalent :lol:
  • Antisha
    894
    Odradi sve kretnje dobro, i onda fula zicer. Da si kosu počupaš.
  • Kujtim Shalla
    9.6k
    Oni će se usrat u Zadru od pritiska. Mislili su dobit lako . Sad kad ih i publika stisne , ima da im ruke budu gumene i da se skrate za 10 cenata. Jako , bez laganih poena , držati se i nestati da se odvoje . Dobit ćemo ih tamo
  • Keyser Soze
    19.5k
    Možete stavit za usporedbu nogometnu utakmicu :grin:don

Dinamo - Hajduk otprilike :lol:
  • Mazalo
    499
    Osvajamo ovo!!
  • emilperska
    16.4k
    Ma oni su debeli favoriti. Jusup živi za te utakmice.
    Sljedeca 3 dana ce radit presing na suce i HKS.

Bit ce zamiljivo kog ce HKS postavit za suđenje..

Mi smo svoju cast danas obranili. 2:2 je iznad ocekivanja. Visili smo i s Dubravom i Splitom kao lusteri. Dodatno, s obzirom na preoblikovanje i reorganizaciju kod nas, mislim da ce im ovo bit zadnja titula neko vrijeme..

A možda se i useru :naughty:
  • Sibirski plavac
    9k
    Plačite magaradi usrana. :heart:

Svaka čast našima, čak solidna utakmica sa naše strane ako izuzmemo Lončarove pizdarije, pogotovo s bacanjima.

Roberson i Šiško još jednom vukli sve.

Ovaj zoološki vrt na zelenom sektoru ne treba komentirati. Btw svaka čast dečku koji se jedini išao suprotstavit tovarskom smeću. Ako sam dobro vidio na kraju njega murja izvela van a tovare niš?

Na plavom sektoru dosta magaradi, i prilično burno slavili svaki koš svojih. Uglavnom tovarska gerijatrija, žene i dica kak bi oni rekli. U Zadru i Splitu neki navijač Dinama ili Cibone nema šanse da bi mogao na domačoj tribini tak doć i navijat za svoje.

Naravno opet standardno nabijanje Zagreba i Cibone nakurac, tu i tamo koja rijetka pjesma o Zadru. Nek se slobodno preimenuju u Tornado Zagreb. :snicker:

Opet vidim po forumima plaću o suđenju. Bez komentara.... Valjda je to taj gen tovarski koji te od rođenja uči da je svatko protiv tebe.

Sretno momcima u onoj psihijatriji na jugu u srijedu.

HHC
  • Droljo
    28.5k
    Toliko serete po tom lončaru i čakarunu da me ne bi čudilo da upravo oni pojedu zadar u zadnjoj...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.