• Paggini
    86.4k
    Ekipa radi evente samo da mi imamo ovdje šta brojati od ulaznica
  • fakin
    4.6k
    Bravo za clanski dan, neka to bude tradicija jednom krajem jeseni, jednom na kraju sezone kako god da sezona zavrsi. Bit ce zanimljivo pratiti ovaj clanski dan jer obicno on sluzi za kritiku upravi, a sad su dobri rezultati pa ce biti malo neobično pratiti ga
  • Paggini
    86.4k
    jer obicno on sluzi za kritiku upravi, a sad su dobri rezultati pa ce biti malo neobično pratiti gafakin

Naći ćeš već nešto
  • Krizy
    72.3k
    Pozdravio sam Bobana u mjenjačnici, nasmijao se i rekao:"bit' će sitnih za sve".
  • Crni86
    22k
    jer obicno on sluzi za kritiku upravi,fakin

Clanski dan sluzi za informiranje i komunikaciju sa svojim clanovima.

Vjerojatno ce se opet pricat o krajnjci, maksu, planovima za iducu sezonu itd.
  • vjeko1701
    25k
    Moram priznati, ozbiljan level up.
  • deda
    46k
    Jel počeo pjevat Dirli dirli dirlija nemoj dizat graju :rofl:
  • skener
    8.5k
    Je li sada jasno zašto Oršić još nije predstavljen
  • Mali Zeus
    21.4k
    Nadam se da će biti nešto o žetonima.
  • Dinamosaur
    3.3k
    soldo? sky sport? ignoriranje 198 poslanih mailova itd..sigurno sam jos hrpu toga zaboravio haha
    Nadam se da ce reci barem okvirni plan za godisnje ulaznice, o tome se isto dosta polemika vodi
  • NitkoBitan
    36.9k
    Fakin nek bude pravi fakin i istrese punu vrecu zetona pred Bobanom i pita gdje su pare. Imao bi dozivotni respect od mene.
  • fakin
    4.6k
    Ako mi ponudite ulogu moderatora na zoni pitat cu Zvonu sto misli o kiksu sa zetonima ove sezone
  • Mali Zeus
    21.4k
    Ako mi ponudite ulogu moderatora na zoni pitat cu Zvonu sto misli o kiksu sa zetonima ove sezonefakin

images?q=tbn:ANd9GcQa36DE-A-zwlLEWWtlnwT_L7Bficz0frd-wQ&s
  • vjeko1701
    25k
    Ako mi ponudite ulogu moderatora na zoni pitat cu Zvonu sto misli o kiksu sa zetonima ove sezonefakin

Bi, al nema više mjesta u moderatorskoj loži na Maksimiru. Ionako @Paggini redovno popije sav šampanjac i pojede svu hranu prije nego tekma uopće počne.
  • Gradina
    91
    Fakin nek bude pravi fakin i istrese punu vrecu zetona pred Bobanom i pita gdje su pare. Imao bi dozivotni respect od mene.NitkoBitan

Ako će se ovo stvarno dogodit potegnit ću do Zagreba samo da ovo uživo vidim
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.