• Zagreb1992
    3.5k

Serija tek sad kreće ...pobjeda bilo kakva u petak će staviti pritisak opet na Zadar ali drugačija će biti ..zato je bitno u petak dobiti
  • rioda
    16.7k

Roberson danas samo 4 minute u prvom poluvremenu, a igra vidljivo štekala, koji je razlog?
  • Zagreb1992
    3.5k

Glupost trenera ...pogubio se maltene .Umjesto da si radio ono što su u 1. tekmi imao bi danas 0-2 vjerujem ...Mihailovića je uštopao , ali je zato razigrao ostatak ekipe ..u petak opet skrati poene ostalima pusti Vladu neka trpa
  • Remiza
    79
    Danas je ključna tekma, ako ih dobijemo imamo ogromnu šansu u nedjelju ih završit, upast će u nervozu samo takvu. S druge strane, njihova pobjeda danas bojim se odlučuje prvaka.
  • Paulie
    1.3k
    nadam se bar 3 soma ljudi da ce se skupit
  • Sibirski plavac
    9k
    Ne znam kak ide prodaja karata za danas, ali očito nije neki spektakl jer bi klub vjerojatno objavio. Također se nadam oko 3000 danas, a onda u nedjelju sve osim rasprodanog ili većinom popunjene dvorane bi me razočaralo. U onim finalnim serijama protiv Cedevite 2017. i 2019. krcati su bili i Draženov dom i Dom sportova, svaku tekmu.
  • podravskimodrikibicPMK
    180
    prije 3 sata stavili na story da je preko pola puno

Screenshot-20260605-133445-Instagram.jpg
  • Gelipter
    4.6k
    Bit će to dobra popunjenost s obzirom na sve. Tko god dođe doprinijet će da bude dvorana punija. :cheer:
    Samo jako i hrabro protiv tovarske žgadije večeras!
    Kako otvorimo utakmicu imam dojam da će biti ključno.
  • NORTE
    24.6k
    Potrefilo se finale s produljenim vikendom kad gro ljudi ode iz Zagreba, većinom na more.
    Veselim se finalnoj tekmi i gledam vas na telki.
  • MateG
    287
    Red do tramvajske skroz…
  • tigric
    1.2k
    ne mogu vjerovat da ljudi radije stoje u redu nego kupe online
  • Antisha
    893
    Koliko sam vidio, puno su dulji redovi za ulazak nego za kupovanje karata

Dvorana se solidno puni
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.