• Crusades
    24.3k
    zazujao sam onda... mislio sam da kreću od prvog i da im se nešto treba poklopiti da tamo budu nositelji, rezultat ili dva (izgleda da je to onda bilo za drugo)
  • Facke
    8.2k

Ja bi se usudil i reci da bu Kustosija prije osvojila Ligu od Hajduka.
  • vjeko1701
    25k
    Kad se je Rijeka kvalificerala za Konferencijsku Ligu prva izjava Miskovica je bila da mu je te veliki trosek.Facke

Dobro, Miškoviću da padne 100 kila zlata s neba u dvorište bi pričao kakav mu je to sad trošak, porez, obnova travnjaka i ograde na dvorištu itd.

Praktično gledano se vidi da mu je to donjelo novca u klub i najavljuje se dizanje budžeta.
  • Jaro
    12k
    kod Fackea je problematican onaj dio o Kustosiji - pa tek to je projekt bez (sportske) ambicije. Cisto trgovacko drustvo - export import kajgod... Nista extra to nece donijeti ligi...
  • Crni86
    22k
    Mene zato vesele neke najave koje kruze po drustvenim mrezama da Alaves planira jos dodatno podignuti Istru i da kako bi im iduci cilj trebala biti europa
  • don
    20k
    pa realno trenutno je HNL odron od lige sa klubovima koji nemaju nikakvih ambicija. Ova sezona je antireklama za strance koji ne znaju ništa o ligi.

prvenstveno se nadan zbog Dinama da će se vratit kakva takva neizvjesnost u ligi, kako za ostanak tako i za europu i prvo misto (u svoje ime se nadan da ćemo ranije osigurat titulu).

iako, prognoziram apsolutno dominaciju Dinama idućih 5 godina.
  • rioda
    16.7k
    Nije li se Kustošija sad već par godina mučila da ode rang više?
  • Facke
    8.2k

Ja se stem nebi slagal. Pazi ak oni dojdu v HNL , sigurne s navijacke strane nebudu nis doseli lige. Stem se slazem. Ali s igracke budu sigurne. A nimi bu cilj sigurne cim prije dojti do mesta koj vodi v europske kvalifikacije. El onda budu mogli za jos vekse novce prodavati. Ja te koj Bara tam dela nebi podcenil.

Kostosija vec sad prodaje igrace za novce o terima neki HNL klubovi moreju same sejnati. Normalne mi ko navijaci nogometa takve klubove ne volime. Mi ih gledime same ko import/export.
  • ElDorado
    11.3k
    Ne prodaje Kustošija igrače nego Bara
  • Jurki
    25.5k
    treba navesti da su to u najmanju ruku sumnjivi poslovi pranja novca preko transfera igraca, koji nemaju nikakve nogometne logike.
    Al eto sve je po zakonu.
    Klub X kupi igraca Kustosije za Xy milijuna, Bara izvuce novce jer je privatan klub i podijeli kome treba.
    Export-import poduzece bez nekih nogometnih ambicija.
  • Mr Anderson
    19.5k
    Pretpostavljam da radi po Mamićevom poučku. Kustošija dobije milijun nečega za igrača, onda plati Bari 990 tisuća za menadžerske i savjetničke usluge. Koliko je to legalno, ne znam.
  • Jurki
    25.5k

Dobro je banda proucila sve zakone u to sam siguran.
    A i nikog nije briga pa to moze tak šljakati.
  • Carmichael
    612
    Svakako će lakše prodavati igrače ako je Kustošija stabilan prvoligaš, a ne drugoligaš/trećeligaš, tako da ne bi bilo čudno da za 5 godina budu standardni prvoligaš
  • Sajla
    20.7k
    Rekao bih da Bara ne prodaje klince zato kaj su nekaj pokazali u Kustošiji, nisu tam dosegnuli cijenu. Kupci i cijene su već praktički definirani kad igrač potpiše za Kustošiju, a onda tamo "dozrije" i ide dalje pa Bara uzme svoj dio, a nekaj proslijedi tam otkud je mali došao i ostalim zainteresiranim strankama. To da bude Kustošija stvarala igrače i rezultate mi je priča na malo duljem štapu.
  • deda
    46k
    Cijela ta Barina prodaja iz Kustošije je na dugom štapu. Nitko od tih igrača nije još postao iole ozbiljan igrač, čak ni onaj Faye za kojeg je Rennes platio Barci 10 milja, a on ne može u raspalom Crmenoneseu skupit par tekmi. On ima neke dealove oko pranja love preko tih transfera gdje mu se isplaćuju naknade za neke druge poslove.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.