• ElDorado
    11.3k
    Prodaja bas nema nikakve veze s Kustosijom. Klub je samo protocni bojler. Igraci se uglavnom sklanjaju u klub na par mjeseci i odmah prodaju dalje.
  • Jaro
    12k
    Kustosija je medjukorak jer je nizeligas i niko ne obraca pozornost na uvoz ove ekipe iz Afrike. Tamo su dok ne dobiju potrebne papire za EU.
    Pa to je sam Bara izjavio. A Kustosija nije privatan klub - udruga gradjana...
  • Hnlovac
    6k
    ja sam isto to bio uvjeren, ali čini mi se da je Istra naprosto luzerski klub s luzerskim pedigreom

Ja sam uvjeren, da oni 5 kola do kraja imaju +6 nad Vž i bore se za 4. mjesto, izgubili bi 4 tekme, i u zadnjoj gdje ih trebaju dobiti za Europu odigrali 0 : 0

Ništa od njih i Eu bojim se, iako se nadam da sam u krivu. Varaždin se realno popišao po njihovom modelu jer je s puno manje para 2g zaredom isao u Europu
  • ZrnTSCHeZ
    2.1k
    Čini mi se da je Slaven tu čak napravio najveći iskorak zadnjih godinu-dvijededa
    Navodno su otvoreno artikulirali da su sada materijalno neoptereceni dvije godine pa da su im sljedeće sezone cilj europske pozicije.
  • rioda
    16.7k
    Bilo bi zanimljivo vidjeti financijski izvještaj Kustošije.
  • Paggini
    86.4k

Financijsko izvješće:

"U ovo doba krize kad 250 ljudi dnevno dobiva otkaze, NK Kustošija je PUNA KO BROD"
  • rioda
    16.7k
    2024. godina
    5.247.381 - Prihod od raspolaganja registracijama igrača
    4.104.340 - Troškovi za naknade agentima/posrednicima

2025. godina
    4.741.928 - Prihod od raspolaganja registracijama igrača
    2.527.100 - Troškovi za naknade agentima/posrednicima
  • Crni86
    22k
    vidjet cemo, velim kaj se pise zadnjih dana. Da spanjolci zele iskorak i da se nesto cak povecao i budget

Vidjet cemo
  • Paggini
    86.4k
    Isto su govorili prošle godine kad su napravili taj neki kakti iskorak, ista je priča bila.

Pa im prodali sve sta je vrijedilo, toliko o iskoracima
  • Ivdzo11
    9.8k
    Ipak, slovenski mediji donose još jedno zanimljivo ime koje bi moglo sletjeti na Kvarner. Prema informacijama Nogomanije, ozbiljan kandidat za selidbu na Rujevicu je i slovenski reprezentativni vratar Igor Vekić! Nije to prvi put da se Rijeka zanima za bivšeg vratara Brava, no ovoga su puta okolnosti puno povoljnije. Vekić, naime, nema namjeru ostati u danskom Vejleu koji je netom ispao iz prve danske lige.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.