• Droljo
    28.3k
    Kačavenda je Rog za siromašne.
  • rokikaciga
    14.4k
    Da necemo otkupiti ugovor za 10m eura
  • Kujtim Shalla
    9.6k
    Znači da je 100 golova dao i 100 asista imao meni ga kupili za 10 milja . Ko da seremo pare ,dobro je ovo Boban odigrao :lol: oni se jadni ponadali ko mi za Mmaea da će ga nama utopiti .
  • Dzoni
    5.9k
    Torrente u Rudešu? Zar je tako propao ili Rudeš misli ozbiljno ostati u ligi?
  • scooniepenn
    6.9k
    Torrente moze vrlo izvjesno naci posudbu u Primeri ili u top klubu Segunde, tako da cisto sumnjam da mu je Rudes napet. Mozda se varam.
  • ElDorado
    11.3k
    Rudeš će dofurati 6 kapitalaca. Votevritmins. Rekao Peternac
  • rokikaciga
    14.4k
    Pripuz hoce ostat u 1.HNL ove godine, ulozit ce nekakbu malo ozbiljniju pinku u ostanak.
  • marcio amoroso
    51.2k
    HNL je izlog i Vukovar je dokazao da se može naći solidnih igrača za male ili nikakve novce. Osim toga je svim tim igračima draže biti u ZG nego u Vukovaru. Ja mislim da će Rudeš biti solidan i da sigurno neće biti kanta za napucavanje.
  • Nogo
    11.2k
    NOVI član Premier lige, Hull City Sergeja Jakirovića, pokazao je interes za dovođenje veznog igrača Charleroija, Yacinea Titraouija. Riječ je o 22-godišnjem alžirskom reprezentativcu koji se nalazi na popisu za Svjetsko prvenstvo, a očekuje se da će večeras nastupiti u prijateljskom susretu protiv Nizozemske, piše Daily Mail.

Energični veznjak na meti više klubova
    Titraoui može igrati kao zadnji vezni ili kao svestrani veznjak koji pokriva velik dio terena, a prošle sezone postigao je pet golova u 37 nastupa. Njegov napredak posljednjih su mjeseci pratili Sunderland, Leeds United i Marseille, no Hull sada razmatra transfer kojim bi energičnog Alžirca doveo u najviši rang engleskog nogometa. Charleroi za njega traži odštetu od oko 11.5 milijuna eura.

/Kada se sjetim ekipe koja nas je vodila prije :vomit:
  • Roky
    69
    Kad ce smjesak Daria Dabca i legendarni 99?
  • Paggini
    86.2k
    Kasni objava za Oršića jer nisu došla još slova za dresove, sad će
  • NVKOD
    12.7k
    Malo kasni predstavljanje, no nema mjesta panici. Orša je viđen maloprije kako mijenja žetone za pare. Također, iz bliskih izvora sam čuo da želi uzeti zamijeniti bodove za mystery box, ali je pitao što se dobiva u tom boxu pa su ga izbacili van. Vjerojatno zato još nema obavijesti.
  • Marktwain
    1.5k
    Ja u posjeti stadionu, slikovito
  • Paggini
    86.2k

Čim vidim ovaj šabanski fit, 100% sam siguran da će isporučiti 15g/12a sezonu :love:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.