• Droljo
    28.3k
    Kačavenda je Rog za siromašne.
  • rokikaciga
    14.4k
    Da necemo otkupiti ugovor za 10m eura
  • Kujtim Shalla
    9.6k
    Znači da je 100 golova dao i 100 asista imao meni ga kupili za 10 milja . Ko da seremo pare ,dobro je ovo Boban odigrao :lol: oni se jadni ponadali ko mi za Mmaea da će ga nama utopiti .
  • Dzoni
    5.9k
    Torrente u Rudešu? Zar je tako propao ili Rudeš misli ozbiljno ostati u ligi?
  • scooniepenn
    6.9k
    Torrente moze vrlo izvjesno naci posudbu u Primeri ili u top klubu Segunde, tako da cisto sumnjam da mu je Rudes napet. Mozda se varam.
  • ElDorado
    11.3k
    Rudeš će dofurati 6 kapitalaca. Votevritmins. Rekao Peternac
  • rokikaciga
    14.4k
    Pripuz hoce ostat u 1.HNL ove godine, ulozit ce nekakbu malo ozbiljniju pinku u ostanak.
  • marcio amoroso
    51.2k
    HNL je izlog i Vukovar je dokazao da se može naći solidnih igrača za male ili nikakve novce. Osim toga je svim tim igračima draže biti u ZG nego u Vukovaru. Ja mislim da će Rudeš biti solidan i da sigurno neće biti kanta za napucavanje.
  • Nogo
    11.2k
    NOVI član Premier lige, Hull City Sergeja Jakirovića, pokazao je interes za dovođenje veznog igrača Charleroija, Yacinea Titraouija. Riječ je o 22-godišnjem alžirskom reprezentativcu koji se nalazi na popisu za Svjetsko prvenstvo, a očekuje se da će večeras nastupiti u prijateljskom susretu protiv Nizozemske, piše Daily Mail.

Energični veznjak na meti više klubova
    Titraoui može igrati kao zadnji vezni ili kao svestrani veznjak koji pokriva velik dio terena, a prošle sezone postigao je pet golova u 37 nastupa. Njegov napredak posljednjih su mjeseci pratili Sunderland, Leeds United i Marseille, no Hull sada razmatra transfer kojim bi energičnog Alžirca doveo u najviši rang engleskog nogometa. Charleroi za njega traži odštetu od oko 11.5 milijuna eura.

/Kada se sjetim ekipe koja nas je vodila prije :vomit:
  • Roky
    69
    Kad ce smjesak Daria Dabca i legendarni 99?
  • Paggini
    86.2k
    Kasni objava za Oršića jer nisu došla još slova za dresove, sad će
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.