• Kermit
    893
    Očekivana predstava, nemamo se kaj čuditi. Zlaja će gurati svoje do kraja i to je to.
  • ElDorado
    11.3k
    Kak mi ide na kurac ovaj tik tok Nova tv
  • Jurki
    25.5k
    ako ovako stara momcad na terenu i igraci koji su prosli sve zivo i mrtvo moraju izvlaciti pouke.. onda nam se crno pise.

Treba reci kakvo je stanje prije prvenstva.. tj bobu bob, a popu pop.

Ovo kaj mi igramo je trokurac od nogometa.
  • Hnlovac
    5.9k
    nemoj prebacivat, uskoro idu Kumovi i Survivor :love:

Tokom reklama se moze prebaciti na RTL kad bude Dođi pogodi osvoji :love:
  • FazeN
    6.7k
    Od 1248 igrača koji će sudjelovati na SP samo je jedan zabio više od Belje ove sezone, ali ne treba nam heheh :lol:

Ako je cijena našeg neuspjeha na SP da se napokon razokrije neznalica koja igra na 0 0 i penale, neka se dogodi.
    I nemojte me krivo shvatit nikad neću navijati protiv naše reprezentacije i biti onaj DABOGDA SVE IZGUBILI, ali ako se desi neuspjeh i blam na prvenstvu, nikad mi lakše neće past
  • Noel
    21.5k
    Od 1248 igrača koji će sudjelovati na SP samo je jedan zabio više od Belje ove sezoneFazeN

Svaka čast na ovom info, nadam se da će mediji ovo vidjet.
  • Doktor Kunić
    6.5k
    Svaka čast na ovom info, nadam se da će mediji ovo vidjet.Noel

Ne znam jesu gori vučićevi mediji ili ovi naši što se tiče reprezentacije. Nije ovo danas strašno izgledalo :lol:
  • ElDorado
    11.3k
    ovi čak i dnevnik vode kao da se obracaju ekipi s posebnim potrebama
  • Thor
    2.7k
    :rofl: imas jos? :lol:
  • Boycie
    4.1k
    Previše tovara u ekipi nemre na dobro. Par ozbiljnih taraba.
  • Frizura Robija M
    405
    S grčem sam ovo danas gledao. Ne znam za vas, ali meni je ovo unazad dvije godine postalo gadljivo u kaj se reprezentacija pretvorila. Ovo ko da više nije Hrvatska reprezentacija nego privatni klub "HNS Hrvatska". A i isprofilirali su ove na tribinima po mjeri svog kluba.
  • Thor
    2.7k
    To kaj je na tribini i to kaj sam cul tko je opet dobival karte je vise nego neprimjereno,da ne velim gadljivo a tak je onda i atmosfera i navijanje
  • DrRatoljub
    920
    Hrvatska reprezentacija postaje konačni odraz našeg društva i drzave u cijelosti. Ono sto je bio element koji je ujedinjavao čitav narod sad postaje nešto čemu pristup imaju samo odabrani. A tako se vodi i ekipa. Ne zovu se i ne igraju najbolji, nego oni koji su već unutra i koji ne stvaraju probleme. Što je išlo do neke mjere, jer je to sto je izgradilo tu ekipu jos bilo prisutno. Ali nakon par godina tog pristupa ostalo je ovo čemu svjedočimo zadnjih mjeseci. Uvijek sam navijao i uvijek ću u budućnosti podupirati našu reprezentaciju, ali ovo je tužno. Na svim razinama.
  • Noel
    21.5k
    Sad će neki članak kak je Vušković odigrao maestralno, čudo iz hrvatske.
  • miro
    9k
    Hrvatska reprezentacija postaje konačni odraz našeg društva i drzave u cijelosti.DrRatoljub

to je najveca i najbolnija istina

nesto sto nam je svima bilo posebno je postalo obicno pomodarstvo, dostupno podobnima i bogatima

kako to okrenuti uz Kustića i slične uz potporu vrha države? nemam pojma, meni se čini nemoguće

pohvale tovarma na poruci koju su digli
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.