• ElDorado
    11.2k
    nevjerojatno kakvi su kreteni donosili odluke u klubu
  • Kujtim Shalla
    9.6k
    Ja mogu samo reći svaka čast onome ko je scoutirao titraouia i predložio klubu. Nadam se da je Dabac , a guba nije dala i dovodila Mmaea . Sreća pa smo danas klubčina a njima kurč..a
  • Facke
    8.2k

Kad je svetec Maric se bolse znal.
  • Mr Anderson
    19.4k
    Kaj nije slučaj Titraoui bio prije nego je Marić došao u klub?
  • Orc123
    15.9k
    Simic je bio SD.....kuhacica kave ga je izminirala s tim transferom.
  • Jurki
    25.5k
    odjebes zdravog Titraouija i dopeljas potrganog Kačavendu.

Stvarno da se zapitas kak nismo propali pored takvih debila.

Edit: poseban pozdrav gospođi bivšoj PU. Nije vrijedna psovki.
    Jebo ju milicijoner u tu mutavu glavurdu.
  • Facke
    8.2k

Je sorry trebale bi biti prije Marica. Upravu si. A ste bi te se pamtil v te turbulente vreme.
  • ElDorado
    11.2k
    Marić je bio pomoćnik Šimiću. Uzeo ga je iz akademije.
    Titraoui je bio 2-3 tjedna u Zg i cekao i na kraju su ga odjebli
  • Kujtim Shalla
    9.6k
    Ma kakav Mamić moj Facke ,on ni branit nije znao
  • Kujtim Shalla
    9.6k
    pa oni su radili sve da propadnemo
  • Jurki
    25.5k
    naravno, zato ih se i sjetimo u pozitivnom kontekstu i samo lijepim i biranim rijecima pricamo o njima.
  • Zagi
    17.7k
    Stvarno da se zapitas kak nismo propali pored takvih debila.Jurki

Nisu imali dovoljno vremena. To je jedini razlog.
    Putanja u kojem smjeru smo išli je bila jasna.
  • emilperska
    16.2k
    Ima par stvari oko tog Titraoui koje nisu nikome jasne, ali treba biti svjestan da:

1. On i dalje igra u 9.momčadi Belgije. Kako i zašto i gdje su te milijunske ponude o kojima slušamo već 2 godine, ne znam.
    S druge strane čovjek je Petkoviću ispred Bennacera pa osim ako nisu neke managerske igrice unutra, očito vrijedi.
    2. Mi smo te sezone (očito slučajno) izbacili Petra Sučića kojem bi alžirac bio direktan konkurent. Kako i gdje bi se razvila karijera i kasnije transferna odsteta od Pere Sučića da je bio pretpostavljen i alžircu u to ljeto ne znam.
    3. Nadam se da će jednom izaći javno što se točno desilo s tim liječničkim jer sam čuo više oprečnih verzija. Smodek je stručnjak i generalno slovi za časnog lika. Ako se dao navuć i odradio dupli pas s Peras da ovog namjerno ruše da sjebu nekog to je suprotno svem onom za što se predstavlja. Na kraju krajeva, čovjek i danas radi za Dinamo pa mi je to jako nategnuto da su na liječničkom nekog namjerno sabotirali i preuveličavali dijagnoze.
    Ali velim, valjda će se jednog dana saznati što je bilo.
  • Jurki
    25.5k
    samo mala opaska.. doktori ce uvijek reci kakvo je zdravstveno stanje xy igraca.
    Cijela drzava je znala da Kacavenda ima potrgane ligamente, pa smo ga ipak otkupili od Lokse.
    Na upravi je odluka dal ide ili ne ide u neki posao, a ne na doktorima.
    Doktori samo daju report o zdravstvenom stanju igraca.
    A kod Titraouija je ta sitna ozljedica bila izgovor kavokuhacici da odustane od transfera.
    I da se opravda za to kaj je Titraoui bio u Zagrebu 2-3 tjedna doslovno bezveze. I izgovor prema klubu prodavatelju zakaj se odustalo od tog posla.
  • tp1997
    2.8k
    Odakle vijest da dolazi vijest?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.