• Paggini
    85.9k
    Šalju Vuškovića na posudbu da oslobode mjesta Dominguezu, velik si Dinamo
  • vlatkomarkovic
    3.6k
    Dugo nismo potpisali direktno jednog Brazilca iz Brazila…..

A iskreno mislim da je MLS odličan Market, igra se jako nizak intenzitet, najbolji primjer je Barkrar…. Igrači koji sjede lupaju paru, a imaju veći potencijal…..
  • Omake
    17.7k
    Ryan, Ronald ili Beau Leroux, take your pick. Iskreno i nemaš baš u Brazilu nešto igrača u našem platnom razredu. Jedino lani smo možda mogli dovesti Cauana Barrosa. Barem od ovih mladih. I prva i druga liga daje malo šanse mladima. Najčešće su to teenageri koji se prodaju za 20-40 milijuna u neki klub iz Premier league. Ove manje zgrabe Rusi i Arapi.
  • rokikaciga
    14.4k
    Prodat Domingueza Spursima za 20m + postotak od sljedece prodaje i trazit postotak od prodaje Vuskovica :grin:
  • OsamŠest
    7.5k
    20m + Vušković :smile:
  • CUCAK
    730
    25m + 2 prijateljske
  • ZrnTSCHeZ
    2.1k
    + 2 prijateljskeCUCAK

Kolko tih prijateljskih imamo na lageru od ranije?
    Kak da mi nekaj zvoni (ili veliko Z :chin:) da smo to još ugovarali s Interom za Šimića te možda još kod ponekog transfera

Valjda su već u zastari...
  • emilperska
    16.2k
    trazit postotak od prodaje Vuskovica :grin:rokikaciga

Svejedno će Hajduk i u 2027. knjižit prodaju Vuškovića po peti put od 2023. :D
  • BBB Sibenik
    6.4k
    20M + postotak da započnemo razgovore
  • Paggini
    85.9k
    Ajde jel došao ovaj Oršić u Zagreb potpisati više taj ugovor
  • Zagi
    17.7k
    Misliš, probati proći naš rigorozni liječnički?
  • Pesca90
    195
    Je,vidio ga ja sa zenom dns u autu,kojim slucajem ko iz Kemine stvari na staroj vlaskoj.
  • NKDZ86
    8.4k
    sutra dolazi neka vijest pa ćemo vidjet koja
  • Omake
    17.7k
    Taman danas Cies objavio listu mladih veznih s najviše sprinteva po 90 minuta, Titraoui šesti ili sedmi.
  • vlatkomarkovic
    3.6k

Mislim da je MLS potencijalni rudnik. Na temelju Barkrarovog iskustva, tamo se radi jako loše, infrastruktura je top i to je to. Igrači lagano ispadnu iz forme, loši su treneri, igra se po prevelikim vrućinama, staffovi su upitni, igrači ne treniraju dovoljno ili kvalitetno, igra se jako sporo…. S druge strane imaju taj neki salary cap i kvote i nekog njihov otpisani može kod nas procvjetati, mislim sam Barkrar je najbolji primjer toga. Mislim da imamo tamo veliki potencijal.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.