• badjibadara
    9.6k
    Ocito ce Vidovic biti prvo krilo, sto se za HNL pokazalo odlicnim. Za Europu se nadam kako ce Orsa biti na razini, jer mi tu Vidovic zbog svojih karakteristika nije najbolja opcija. Vrijeme ce pokazati je li nam Orsa pokrio Europu na pravi nacin.scooniepenn

Što se tiče Vidovića, vjerujemo da dugoročno može postati sjajna „osmica“ i na tome radimo.

Znamo da je njemu idealno igrati u sustavu 4-2-3-1, iza špice, ali kao dijete je igrao i „osmicu“, a njegovi su aerobni kapaciteti sjajni.

Sportski direktor Dinama, 13. siječnja 2026.
  • fakin
    4.5k
    je, ali nakon toga na terenu smo vidjeli da to što priča sportski direktor nije u stvarnosti tako. odnosno, vidović je 100 puta bolji igrač kad igra lijevo krilo, nego osmicu.
  • Bratić
    160
    Mislim da na trenutno stanje ekipe se gleda još koji vezni i to je to dok ne vidimo u koje natjecanje upadamo. Livi se čeka, stoperi fino popunjeni, bekovi isto. Krila, po meni, lijevo Vidović (nije bzvz dobio 10, očekuje se iskorak) + Orša, desno se čeka Lisica jer je prije bolesti bio na dobroj razini i očekuje se povratak na tu razinu nakon priprema. Fali 3 vezna, 2 osmice i šestica i vjerojatno će doć bar 1 vezni. Nakon kaj upadnemo u neko europsko natjecanje dovodimo ekvivalent kvalitetu desnog krila, ostatak veznih, Livija (molim te Bože) i zamjenu za nosioce koji odu (Dominguez)
  • NitkoBitan
    36.8k
    ali nakon toga na terenu smo vidjeli da to što priča sportski direktor nije u stvarnosti tako. odnosno, vidović je 100 puta bolji igrač kad igra lijevo krilo, nego osmicu.fakin

Ako se hoce profilirat kao krilo HNL i Dinamo ce mu bit vrhunac karijere. Fali mu brzine i eksplozivnosti za tu poziciju a manjak tih kvaliteta ne prolazi u ozbiljnijim ligama i protiv ozbiljnijih protivnika. Protiv Midtyllanda je bio potpuno bezopasan, a sad zamisli protiv bekova u Ligi prvaka.
  • fakin
    4.5k
    protiv danaca smo, neobjašnjivo, igrali u potpuno čudnom sastavu u kojem nikad više nećemo igrati. ono beljo na klupi, vinlof na klupi, varela i soldo u prvih 11. vidović koji do tada je dobivao šansu na kapaljku odjednom u prvih 11.

totalno nejasno što je kovačević htio u toj utakmici koja nam je bila bitna za prolazak, na kraju smo se jedva izvukli da prođemo dalje i to poklapanjem drugih rezultata.
  • Bernard
    1.3k
    sve 5.
    To je mlekeco gledajući prošli rok.
    Imaš kostur ekipe,nema odlazaka senatora,ostao je balast.
    Zato sam miran
  • ElDorado
    11.2k
    Vidović je, po mojem skromnom misljenju, slican igrač Kramariću i vjerojatno bi se najbolje snalazio kao neka povučena špica. Mi to ne igramo. Slažem se da je za klasicno krilo prespor ali on to zapravo niti ne igra. Opet na osmici mu fali ritma i drzanja tempa. Dobro je Dabac rekao 4-2-3-1, ali opet mi to nismo niti igrali. Mozda ak dovedemo pravu 6icu, koja ce Misku cuvati ledja.
  • rioda
    16.6k
    Bitno je da nije kao Ivanušec, idealna pozicija mu je lijeva desetka u sustavu s dvije desetke :lol:
  • FazeN
    6.7k
    Ne znam šta vidiš u tom Vuku. Ništa posebno, ni ja mu ne bi dao ugovorCarrasco

Ne znam možda si i u pravu, možda me oči varaju gledajući sve utakmice, ali vjerovat ću svojim očima i ponuđenom ugovoru Andya Bare koji ipak nešto više zna od mene i tebe u nogometu.
  • Droljo
    28.3k
    Andya Bare koji ipak nešto više zna od mene i tebe u nogometu.FazeN

Možda više zna u nogometu ali o istome nema pojma.
  • El Madrigal
    874

Točno to. Nasmija me, ali si i sve.tocno rekao.
  • prefontaine
    9.3k
    Šta ste se u temi transferi uhvatili Vidovića, pobogu?! Više me zanima mišljenje na ove neke glasine da je Dinamo zainteresiran za Modrića. Što na to vele forumski zgubidani? Za, protiv, svejedno...?
  • deda
    45.9k
    Situacija Vlahović- Šutalo je slična. Dobri dečki, dali su sve što su mogli za Dinamo, ali u generaciji nisu među 5-6 top procijenjenih talenata. Kad bismo išli potpisivati Vlahoviće, Šutale došli bi do iste stvari zbog koje imamo tone balasta. Jednostavno nema šanse da se u generaciji potpisuje više od 5-6 igrača na profesionalni ugovor jer to je radio Mamić i njegova klijentelistička klika pod agendom "neka ih svih da se ne zajebemo s kojim". A što to znači, da struka i klika ne preuzima odgovornost, ne zna posao, nema nos za prepoznavanje talenta nego će rađe klubu natovariti brdo ugovora tj. financijskog troška pa neka se sutra neko zajebava s tim. To je pogrešan put koji smo nadišli. A struka ima odgovarati da li je dobro procijenila Vlahovića i Šutala tj. da li će oni koje su oni procijenili kao veće talente opravdati procjenu.
  • FazeN
    6.7k
    Situacija Vlahović- Šutalo je sličnadeda

S cijelim komentarom se slažem i tako treba biti definitivno, osim ove kratke rečenice.
    Šutalo nije odskakao nad bilo kim s ničim, osim onom prgavosti koja nekad zatreb na terenu.
    Vlahović je uz Horvata naše najbolje krilo meni osobno (a statistički to isto potkrijepljena činjenica), a na testiranjima je u vrhu u skoro svim segmetima ne samo brzini.

Samo sam spomenuo njega kroz temu dok smo se dodirnili Šutala..
    ali uz Horvata, Varelu, pa ako mali Bartolović na kraju potpiše s nama, onda razumljiva odluka i potpuno se slažem treba struka odlučiti i presjeći.
  • Amigo86
    69
    Dajte Allan Saint-Maximina da se igramooo..( free agent)
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.