• dragošlapa
    178
    Pa evo zamijeni Mišića i Modrića, da je prošlu sezonu u Milanu bio Mišić, a u Dinamu Modrić. Jedan gedankenexperiment, hoćeš reć da bi Milan imao bolju sezonu, a Dinamo lošiju, ili barem iste sezone? Misliš da bi Mišić tamo bio drugi najbolje ocijenjeni igrač u sezoni?

Ja stvarno volim Mišića, ali mislim da ste baš zabrijali...

VzsMApH.png
  • Mr Anderson
    19.4k

Da smo imali Modrića umjesto Mišića, mi bi imali lošiju sezonu, u to sam siguran. A što bi bilo s Milanom, ne znam, niti me zanima.
  • dragošlapa
    178
    Pošteno, agree to disagree.
  • Mr Anderson
    19.4k
    Hvala što si priznao da sam Guardiola i Klopp za tebe nakon tvoje glupe usporedbe, bitno je priznati kada si u krivu!mokoxax468

To je bio sarkazam, po tvojem shvaćanju nogometa više mi izgledaš kao spoj Harrya i Lloyda.
  • Blue Label
    242
    Ne bi vraćao Modrića, ali govorit da je Mišić bolji igrač od Modrića je suludo..
  • dragošlapa
    178
    Ne bi vraćao ModrićaBlue Label

Pa ja mislim da je Zvone na to i mislio kad je rekao "ak se nije dogodilo prošlo ljeto, teško da će se dogoditi uopće". Nemreš njega sam uštekat više u ekipu. Prošlo ljeto nisi imao postavljenu ekipu, novi kapetan, ne zna se hijerarhija, procesi koje je Dinamo prošao ovu sezonu i koje je Mišić prošao kao kapetan da bi postao vođa ekipe, to su vjerojatno oni procesi koje je Modrić mogao "ubrzat" da je došao tad. Sad je gotovo.
  • mokoxax468
    1.6k
    Hvala cpt. Obvious na objašnjenju da je tvoja poruka bila sarkazam :sweat:
  • Droljo
    28.3k
    Mir i dobro.
  • Orc123
    15.9k
    Jbt daj nek netko spomene nekog tam igraca iz Brazilske 2. Lige za Dinamo 2 koji pred vratima pa da ljepimo ovdje videe i analize jer ovo je teški smor čitati i to jedno te isto....

Modric je i dalje igrac koji je neusporediv sa bilo kojim nasim veznim igracem, Modric nece sigurno doci u Dinamo i fakat ne vidim vise smisla sa tim raspravama i usporedbama.
  • ElDorado
    11.2k
    Jedna polu rečenica nekog talijanskog novinarčića izazvala opći kaos na Zoni
  • Blueshadow86
    5.1k
    Ne znam koja mi je općenito gora rasprava - Modrić u Dinamu, dajte Mudražiju ili Cordoba mi ima “ono nešto”.
    Sulude su sve 3 rasprave, a recikliraju se kao limenke.
  • Navijač Dinama
    12.4k
    Modrić je imao priliku dva puta, i oba puta nas je odjebao ko zadnju tarabu. Mislim da bi se on u Dinamo vratio ako bi njegovoj guzici netko(u ovom slučaju Boban) ponudio barem 3-4 milje po sezoni, kapitensku traku i 150 drugih, ostalih obecanja.
    Čovjek koji je htio ostat u Realu i za 50-80% manje plaće, ali samo da je tamo.

Dobio pomoćni(trening) teren po njemu ime, i to po njemu i dalje aktivnome igraču, prije mnogobrojnih legendi kluba poput pokojneg Rore, Cice, Čečia, Zajeca itd itd.

Najveći hrvatski nogometaš ikad? Da, bez premca.
    Jedan od najboljih veznjaka ove igre? Da. Apsolutno.
    Ima 6 ligi prvaka, pun k trofeja i Zlatnu loptu iz ere Messi-Ronaldo, nešto što nije pošlo za rukom ni Xaviu, ni Iniesti, ni Lampardu, Gerrardu, Scholesu i brojnim drugim maestralnim veznjacima.

Legenda Dinama? Veće su barem duplo, legende, jedan Dani Olmo i jedan Kevin Teophile Catherine. Da ne govorimo o recimo Arijanu Ademiu, i ovim gore nabrojanim(Cico, Zeko, Mlinka, Rora i dr..)

Prvi jer dan-danas se sjeti i spomene Dinamo, za njega sam uvjeren da ce i vratit jer ima tu emociju, nogometni obraz, zna tko ga je profilirao u igrača kakav jest i dao mu šansu, stekao nogometnu emociju.
    Drugi je (po)najbolji stranac u klupskoj povijesti, sa svojom strogom profesionalnošću i svojim sjajnim odnosom prema svetom dresu i samom klubu kao instituciji i ono što klub i grb Dinama predstavlja.

Uzmite usporedbu iz sezone 2024-2025 kad je Olma u prvoj utakmici sezone ugostio klub, izašao na teren, pozdravio se sa svima, uvijek vedar, nasmijan i sretan, a pogotovo ako je tema Dinamo.
    A onda imamo "kapetana" Luku Modrića koji se ponaša kao da je puškom natjeran i da mu obitelj neko drži u talačkoj krizi, kad god treba nešto za klub, pa makar to bila i usrana objava, sprčena čestitka ili nešto treće.

Postoji barem 20-ak igrača koji imaju status legende Dinama, Luka Modrić ga po svome odnosu, ponašanju prema svetom dresu i samome klubu NEMA.
  • ElDorado
    11.2k
    Iz ovog nas može izvući samo novi smiješak Daria Dabca
  • Bernard
    1.3k
    Koja bezvezna rasprava.
    Jedino što želim je Livakovićev ostanak,ostalo će Zvone i ekipa posložiti.
    Kad ne igramo netko uvijek nađe neku temu za fajt.
    Naspram prošlog ljetnog mercata ovaj dočekujem totalno miran..
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.