• Fatos Beqiraj
    2.2k
    Ma daj kakav Modric, nema nista od toga. Dzaba se raspravljate
  • mokoxax468
    1.6k
    vrtiš se u krug. Imaš blesavu izjavu da su Miške i Zajc bolji od Modrića. Reci da si pogrešno rekao nešto i ok. Rasprava s tobom nije uopće počela jel nam treba, kakav je njegov odnos prema Dinamu, koliko košta, kome će uzeti mjesto... O tome se može raspravljati. Ali da su Zajc ili Miške bolji od Modrića, apsurdna izjava
  • Dadox
    1.5k
    Zašto se uvijek ima razumijevanja za igrače koji su nas krali s Mamićima i abolira ih se,a nema recimo za drota? Hoćemo i njega vraćati…ili Vlatku?
  • emilperska
    16.2k
    Rasprava s tobom nije uopće počela jel nam treba, kakav je njegov odnos prema Dinamu, koliko košta, kome će uzeti mjesto... O tome se može raspravljati. Ali da su Zajc ili Miške bolji od Modrića, apsurdna izjavamokoxax468

Možda sam se krivo izrazio. Od starta sam govorio u kontekstu završetka sezone i onog što ovoj momčadi treba. Ponavljam fizički pad kad krene nakon 40. te ide dosta brzo i ne staje. On iz siječnja 2026. i lipnja 2026. nece biti isti igrač. Fizički je nemoguće da na toj razini bude u prosincu 2027.
    A tu dolaze svi ostali aspekti besmislenosti povratka u 42. oj godini na pozicije koje imamo jako dobro popunjene i deficit na drugih par pozicija + deficit u budzetu.
  • vjeko1701
    24.8k
    a) da li smatrate da je s neke strane smiješno ga dovodit nakon što nas je odjebao 2 ljeta zaredomemilperska

Pragmatično gledano, dok god klub iz njega može izvuući korist, to je sve nebitno.

b) što mislite koliko ce on koštati klub?emilperska

Ako bi se pomislilo ikakvo izlaženje iz standardnih gabarita ili da bude plaćen više od Mišića i ostalih iz vrha, ne hvala. Sve kaj sam pisao o tome bi bilo pod pretpostavkom nekog razumnog ugovora za zadnju sezonu karijere.

da li je po vama ako ne uđemo u LP i ne pokrijemo budžet bez LP, bolje dati lukrativan ugovor Modriću...emilperska

Ponavljanje iz b), ne bi nudio nikakav lukrativan ugovor. Možda samo izdašnije bonuse na ulazak u LP i možda neki manji dio kolača od prodaje desova. Al bazni ugovor ispod top plaćenih prvotimaca.
  • Sibirski plavac
    8.9k
    Arber clutch Hoxha na odlasku kažu 24sata.
  • GOAT
    7.8k
    Pecamo Jakira da posalje ponudu od 15 mil
  • Facke
    8.2k
    Ma morete mi reci da mi je recenica blesava i koj ja znam koj. Realne je da se nebi absolutne nist premenile. Te vam je stvarnost. Kulke god vi mislili drugacije. I Biscan je dopustil da se prek njega pereju novce. I koj sad? Nikomu nis na kraju. Mene nije jasne cemu se stalne vracate na jedne te iste oko Mamica kad se tak i tak nikad nebu nist premenile i covek nikad nebu zavrsil v zatvoru. Te je bile jasne prije 10 let i jasne je i denes. Da su ovi tu nasi mislili ozbilne covek v zivotu nebi presel izvan Hrvatske. Ovak je te jedna farsa i predstava na tere se budu drugi pak obogatili.
  • emilperska
    16.2k

Luka Modrić u Milanu igra za 6.5 mil EUR neto. Ako pristane igrat za 750k neto kao Mišić + bonuse, neka ga. Ali meni to više vuče da bi se dogovorili na 3m minimalno..
  • Zagreb1992
    3.5k

Što je samo pokazatelj koliko je loša sportska politika Milana ..čovjeku od 40 godina dati toliku plaću ..Nisu ni zaslužili realno LP
  • Dzoni
    5.8k
    Ako bi se koristila ista retorika kao za Modrića o suradnji s Mamićem i co., 99% bivših igrača i trenera Dinama bi bilo nepoželjno u klubu.
    A o kvalitetama Modrića ne treba puno govoriti, to je svijet za sebe u usporedbi sa svima koje imamo u klubu
  • Jos-Optimus
    10.8k
    Ja smatram da nitko od nas neće njemu psovati sve po spisku ako dođe. Velika većina nas ne spori ni njegovu kvalitetu, kao i to da je najveći hrvatski nogometaš. Ja ga čak ne osuđujem ni zbog suđenja, bio si neškolovan, nemaš pojma, želiš svoju lovu i stvarno nemaš pojma kako to ide - ok, na kraju čupaš svoje dupe, razumljivo, pederski, ali razumljivo. Ali, 2 godine te molimo kao zadnji papci, ne spominješ nas nigdje, čak si i jedini koji je onaj podcast s Bilićem odradio kao šupak i očite instrukcije da te ne pita o Dinamu i za koga navijaš - što se mene tiče - idi u Madrid i ravno ti polje, možeš i u Hajduk.
  • Thor
    2.7k
    Jebote kolko price o Modricu. Je sve 5 i 6 kaj je napravio za sebe,repku i nogomet...ali mislim da o seniorima na kraju karijere trosimo previse energije i gubimo vrijeme.
    Ja bi radje da vidimo kaj i zakaj (tak pisu) mali Sutalo ide od nas k magarcima???!!
    Mislim da su buducnost ti klinci a ne jedna sezona Modrica,ako. Iako svi znamo da se to nebu dogodilo.
  • Jos-Optimus
    10.8k
    Pa ide jer je glup, koje može biti drugo objašnjenje, neka ide
  • Nolifer
    15k
    Da fakat, zakaj šutalo ide k njima? Pa to mi je skroz promaklo...

Al dobro, ak oće jest fritule dole, bu ih se najel...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.