• Thor
    2.7k
    Pa ne kuzim j.m.kapetan pa ide k njima. Koji k.? Kaj nismo s njim razgovarali? Jel bahat? Kaj se desava? Meni to bas ponizavajuce.
  • vjeko1701
    24.8k
    Luka Modrić u Milanu igra za 6.5 mil EUR neto. Ako pristane igrat za 750k neto kao Mišić + bonuse, neka ga. Ali meni to više vuče da bi se dogovorili na 3m minimalno..emilperska

Ma nema teoretske šanse. Čak i samo na jednu godinu, nema teoretske šanse da se bilo kome da takva plaća.
  • Keyser Soze
    19.5k
    Tamo će odmah konkurirati za prvu ekipu, kod nas to ne može.
  • Thor
    2.7k
    razumijem naravno ali nedopustivo da od nas predje k njima.
  • Dadox
    1.5k
    pitanje je jesmo li mu mi uopće ponudili ugovor
  • rokikaciga
    14.3k
    šutaloNolifer

Koji? Onaj mali klinac?
    Nek ide, prebolio sam i Jakira prebolit cu i svakog drugog klinca. Sretno im bilo, bit ce im jasna razlika izmedu Dinama i tovarlije cim stupe na Skoljku.
  • Thor
    2.7k
    pa ne znam. Pitam. Kaj se s malim dogodilo?
  • Thor
    2.7k
    ma nedopustivo je i ponizavajuce da kapetan nasih juniora prelzi njima! Moze bilo kam drugo ali ne tam! Ponizavajuce
  • Dendle71
    372
    za koga je to točno ponižavajuće?
  • njurci10
    583
    kapetan? Sta sam propustio?
    19 godišnjak koji nema previše minuta ove sezone :/
  • crophantom
    4.6k
    Pa dobro sto predlazes, da ga otmemo? :rofl:
    Ak oce ici dole nek ide dole, ne mozes ga sprijeciti
  • Oluja
    6.9k
    Hoće li Modrić doći ili ne potpuno mi je svejedno. Zamjeram mu svjedočenje kao i puno vas ali isto tako svi moramo biti svjesni da ne znamo točne razloge zbog čega je tako svjedočio i radio. Kad je upao u vražje kandže bio je neiskusni zeleni klinac, a kasnije se iz toga ne izlazi tek tako. Nije bio svjedok protiv kumice s placa koja mu je na crno prodala poriluk nego protiv pravog mafijaša koji ga je tko zna čime držao za
    jaja.
  • rakurs
    2.9k
    Da je ružno vidjeti takvo nešto je. Ali kako ovo može biti ponižavajuće za klub, u kojem scenariju? Dečku istječe ugovor, koliko sam shvatio već neko vrijeme nije u kadru upravo jer se zna da odlazi. Mali očito misli da treba biti u kadru prve ekipe, naši to ne misle i to je to. Za Dinamo kao klub to ne može biti ponižavajuće, pa koji vrag klub mora napravit u ovom slučaju? Jbt svaki dan nova drama na forumu, i to oko tolkih gluposti.
  • rokikaciga
    14.3k
    Ako je toliko mutav da ide u klub koji prizna da igračima kasne plaće...a kaj da mu ja radim. Može bit i Messi ako je mutav
  • FazeN
    6.7k
    ponizavajuce da kapetan nasih junioraThor

Kakvo spinovanje samo da se naglasi situacija i pojača scenarij.
    Kapetan, koga? Zebić, Mikić, Ćutuk, čak i Lagančić pa još par igrača tako po redu, pa možda onda Šutalo kapetan.
    Prelazi? Prelazi bi bilo da ima ugovor s Dinamom, on ga nema, a igrač koji se povezuje s Mamićem pa nakon toga u zadnji tren s Hajdukom, ni ne treba imat ugovor s nama, pogotovo jer nije kvaliteta za Dinamo, nit ima svoju poziciju nit odskače igdje, rođen za Lokomotivu neku.

Veći mi je problem što ugovor malom Vuku nije još uvijek ponuđen nego odlazak Šutala, jedan manje.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.