• Crni86
    21.9k
    Arteta je tovar 1/1, plakanje zbog sudenja odmah nakon utakmice, ukradeno pokradeno. Ja u zivotu nisam vidio bolje sudenje. Siberet je kraljina i mozemo bit zahvalni sto smo ga mogli gledat i da sudi jedan nas derbi.

Frende lezali ste 60 minuta, odugovlacili, bojali se igrat, imate jedan udarac u okvir u 120 minuta, 4 udarca u 120 minuta, 25% posjeda lopte… da ste svu energiju koju ste ulozili na mahanje rukama i pritiskanje sudaca ulozili da igrate mozda bi i bilo kaj od vas

Nisam do sad pratio Artetin rad i izjave, al nakon ovog mi je postao rijetko odvratan lik. A puno toga govori sta velka vecina navijaca nikad ne bi navijala za klub kao sto je PSG, al Arteta je i to uspio promjenit.
  • Peškaman
    9.2k

Normalno da će biti i treba biti,finale je LP,klub ti igra finale.
    Vrlo vjerojatno bih u situaciji da Dinamo igra finale prošverco s Ljubušacima VBR na stadion pa bi ga poslije sastavljali po tribini.
    Ove debilne amero-priče ne prolaze u Europi.
  • Sibirski plavac
    8.9k
    Imam prijatelja koji simpatizira Arsenal i jednog koji simpatizira Chelsea, ovaj navija za Arsenal jer su mu uvijek igrali lijep nogomet, a drugi za Chelsea zbog Lamparda, apsolutna glupost.Keyser Soze

Simpatizirati neki klub, pa čak i više njih u raznim ligama je ok, ali baš sad navijat srčano za neki arsenal real liverpool kao sto recimo mi navijamo za Dinamo ili magarad za Hajduk, e to mi nije jasno. Znam i ja jednog takvog "arsenalovca" koji je odmalena za arsenal i recimo 2015. i 2025. kad smo igrali s arsenalom oba puta mi je rekao da kao i uvijek želi da arsenal dobije. "Jebe mi se jel s druge strane real liverpool ili dinamo, arsenal je moj klub kojem želim sve pobjede". Tak nekak je rekao. To mi stvarno nikad neće biti jasno. Simpatiziram i ja u skoro svakoj ligi petice neki klub, ali baš sad da ću protiv Dinama navijat kad se susretnu s njima, naravno da neću. Za ove arsenalovce, realovce, chelseajevce i ostale očito to ne vrijedi....
  • NerminB
    1.5k
    Al sta rade ovi majmuni po parizu, jel moguce ovo
  • Jaro
    12k
    isti kurac i kad Lakersi osvoje NBA - svim tim proslavama je jedno zajednicko....
  • javolimtebejako
    5.1k
    sad tek vidim, koji kurac je travis scott radio u studiju sinoc

na sta ce tek licit ovo svjetsko
  • Sibirski plavac
    8.9k
    na sta ce tek licit ovo svjetskojavolimtebejako

Mislim da sam negdje pročitao da će radi onog usranog half time showa kakav je i u superbowlu, biti poluvrijeme u finalu svjetskog dugo 25 minuta. :monkey:

Ali ajde, ako već moraju imat te svirke prije finala, barem zadnjih par godina dobre bendove zovu, lani Linkin Park, sada The Killers.Inače su prije imali uglavnom nekakve pop pjesmuljke na tim uvodima u finale.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.