• Nogo
    11k

Screenshot-20260530-213340-24sata.jpg

Screenshot-20260530-213451-Samsung-Browser.jpg

Nisi daleko :lol:
  • Crusades
    24.2k
    A invincibles?mlinchica

Ma mislio sam na LP... mozda sam se krivo izrazio
  • Dzoni
    5.8k

Jel spomenuo kojim slučajem da je obranio ne jedan, nego dva penala Maradoni?
  • mlinchica
    6.3k
    pitao ga je Robi M za to :lol:
  • Sibirski plavac
    8.9k
    Poneki Arsenalovi navijači, pogotovo ovi na Snetu, su po iritantnosti u rangu magarećeg puka. Kmek kmek kmek da je sudac protiv njih. Ovaj jedan na njihovoj temi se skroz uživio i svaka druga rečenica mu "mi" kad govori o Arsenalu. "pokradeni SMO, uspjet ĆEMO, neće NAS sudac sjebat, dobro SMO odigrali sezonu". Dobro ga je netko poklopio "ne zna se kaj je više cringe, tvrditi da je arsenal veceras pokraden ili govoriti "mi" za strani klub". :rofl: Baš me zanima kak takvi gledaju repku svim srcem, ali ne pada im napamet za bilo koji hrvatski klub tako navijat, ne nužno Dinamo, nego bilo koji.

I najjače mi je kaj su takvi danas po forumima i drustvenim mrezama prije tekme govorili "uff, gorit će London ako osvojimo". Nije li to tužno i smiješno. Toliko živiš za neki klub da čak i kad osvoje nešto ti ćeš proslavu gledat preko telke ili kompa jer je to slavlje tisućama kilometara od tebe. Više vrijedi naše slavlje na parkingu prošli vikend, nego ovakva "slavlja" gdje ti zazivaš ludilo na dočeku svoje ekipe kojemu nećeš prisustvovati. Ovo ne vrijedi samo za arsenalovce, nego i za one liverpoolovce kaj su palili baklje na tkalči radi lige prvaka 2019. chelseajevce koji vele da u tekmi dinama i chelseaja navijaju za remi, za realovce i slične.

Još kad dječurlija i srednjoškolci briju na strane ekipe mi je jasno, pa ajde i ovi od 20+, ali kad netko od 30+ 40+ 50+ i slični briju na neki strani klub do te mjere kao da mu je lokalni e to mi stvarno nikad neće biti jasno.

Inače, PSG zasluženo još jednom. Luis Enrique gospodin i trenerčina.
  • Jurki
    25.4k
    Hahah pokradeni su? S cim?
    Penal za psg cist da cisci biti nemre.. švabo im oprostio ruku.
    Napred osim gola bili jalovi ko 50 godisnja opatica.
    Izgubili na penale.
    Kad odigras pickasto tj "park the bus" onda ti se tak i vrati.
    To kaj su neporazeni ove godine u ligi prvaka.. koga boli kurac.
  • Sibirski plavac
    8.9k
    Ali stvarno je fenomen ovaj PSG, kad su nekoć imale svaku zvijezdu koja postoji u ekipi, 0 od rezultata. Onda su se okrenuli pod navodnike manjim imenima, i evo dvije titule zaredom. Da se razumijemo Mendes, Hakimi, Vitinha, Doue, Dembele i ostali su svjetske klase, ali nisu zvijezde kao nekoć Mbappe Messi ili Neymar, ali eto, ispada da je bolje da je tako. Ovaj PSG bi mogao postati dinastija, kao ona Realova koja uzela triput zaredom od 2016. do 2018.
  • NerminB
    1.5k
    Ustati pa reci luis enrique. Veliki covjek, gospodin i strucnjak. O arsenalu bolje da ne trosim rijeci.. Nekad simpaticna ekipa bila, a danas odvratni ko choleovi medvjedi. Zadrzavanja, sirenje ruku na svaku odluku, ovi krajnje diskutabilni korneri gdje se tolerisalo svasta nad protivnickim golmanima itd itd. Sve u svemu, drago mi je sto je psg uzeo. Cak sta vise, postali su ekipa koju ljudi vole gledati.
  • Dino
    5.4k
    Danas po gradu hrpa arsenalovih dresova i to mahom ljudi srednjih godina i stariji. Fakat ne kuzim, na koju foru te ista moze toliko vezati za neki strani klub, a da je taj klub jos pritom arsenal :lol:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.