• Navijač Dinama
    12.4k
    pa evo sad si sama napisala 4 šuta "ovakvom" Arsenalu, ali i po internetu(mahom fejsu) ljudi sputavaju kao da je Arsenal od uličnih prolaznika slagao ekipu, a ne da su potrošili(što je sasvim u redu, svi troše) su bili top 3 ekipe koje su na ljeto najviše novca potrošili na pojačanja.

O tome govorim.
  • Eduardo
    29.4k
    tulavi Englezi promaše cijeli gol i naravno izgube.marcio amoroso

Hoće to i Brazilce. Vidjeli smo u Katru (Kataru)
  • Sajla
    20.6k
    sjeo sam gledati finale potpuno neutralan, nakon pol sata sam navijao za PSG. sudac najbolji pojedinac utakmice, a kaj se Arsenala tiče, ha.. Pariz ima kaj ti nemaš.
  • Crni86
    21.9k
    Sta rec tek na Enriquea koji je Arsenal ogranicio na 1 udarac u okvir u 120 minuta.
  • dinamozivivjecno
    3.1k
    Milan - Juventus 2003. je daleko najgore finale lige prvaka ikad.
  • deda
    45.8k
    Zasluženo Paris.
  • mlinchica
    6.3k
    pa evo sad si sama napisala 4 šuta "ovakvom" Arsenalu,Navijač Dinama

Pa time ne mislim da su amateri i poluinvalidi :lol:
    Način na koji igraju. Prepustili su loptu i branili se kompletnu utakmicu.
    U tome svemu Parižani imaju 4 udarca u okvir u 120 min. i gol iz penala.

Reklo bi se da su ipak trebali malo više, ne misliš?
    Ili se ipak Arteta bolje prilagodio onome kaj ga je čekalo?
  • criticus
    7.9k
    Milan - Juventus 2003. je daleko najgore finale lige prvaka ikad.dinamozivivjecno

A prije toga dvi utakmice polufinala milan - inter. Ako tad nogomet nije propa neće nikad.
  • Markelo
    3.7k
    Sa centra su išli ubačaji prema šesnaestercu Psg. E što je previše je previše. Ala gušta, što je titula obranjena
  • mlinchica
    6.3k
    Tomo Ivković na pitanje o Safonovu:
    A Safonov? Pa to nema bolje nego kad dve lopte odu pored gola
    :lol:
  • pešća
    1.5k
    Ja sam bio neutralan dok nisam vidio odugovlačenje na svaki prekid i rekao da bi bila svjetska nepravda da takva ekipa u istoj sezoni uzme Premiership i Ligu prvaka. Posebno sam se bojao toga jer se za 10-20 godina nitko neće sjećat te kmečaonice i antinogometa forsiranjem kornera i prekida. Jasno mi je da neke podređene i manje ekipe ne mogu igrat na drugi način protiv PSG-a ali ovi su ulupali stotine milijuna eura u momčad a nije ih baš gušt gledat.
  • Crusades
    24.2k
    Bila bi totalna nogometna nepravda da je ovakav Arsenal uzeo 2 kante, a Wengerov ništa.
  • Navijač Dinama
    12.4k
    Reklo bi se da su ipak trebali malo više, ne misliš?mlinchica

Ne mislim. Jer je protiv bunkeraških ekipa teško stvorit ikakvu ozbiljniju šansu, a pogotovo kad su ovakve teske/bitne utakmice.

Pa evo ti najočitiji primjer HR derbija, tovarija kad dođe ili na Poljudu, protiv nas igra isto ovako ko Arsenal večeras protiv Pariza. Dadnu loptu našim, stanu svi na 25m od gola, a oni udaraju, mlate, izležaju se, provociraju, a sudija nažalost za razliku od ovog večeras, padne na to.
    Pa ne očekuje nitko od Dinama kad vidi tovarske postavke i derbi da ih moramo ubit sa tri razlike, pogodit 5 prečki i dvije stative i da moramo izgledat ko Real Madrid Galacticosi.

To je da se ne lažemo priča za naivne.
  • GOAT
    7.8k
    do kraja su popravili na 25% :nerd:

• mlinchica
    6.3k
    To je da se ne lažemo priča za naivne.Navijač Dinama

Ok :grin:

a Wengerov ništa.Crusades

A invincibles?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.