• Orc123
    15.9k
    Ma sve cemo dovesti....sve nase koji su se spomenuli, sve cemo ih skupiti ko pokemone.....ipak, moras skupit sve.
  • jp23
    4k
    @Krizy jel i ove godine pratimo statistiku povezivanja, i dodatno pitanje, kako vrednujemo Villarovu situaciju gdje naši novinari pišu da se vraća nama, a ipak bude otkupljen :rofl:
  • vjeko1701
    24.8k
    Za razliku od mnogih koji se spominju, Šunjića bi zbilja bilo ok dovesti i dobro bi nam došao.
  • Mr Anderson
    19.3k
    Šunjić je ozlijeđen, kažu da mu visi i SP.
  • Fan
    2.3k
    Za razliku od mnogih koji se spominju, Šunjića bi zbilja bilo ok dovesti i dobro bi nam došao.vjeko1701
    Također mislim, kad bih morao birat između Radeljića, Oršića ili Šunjića, da bih odabrao Šunjića na poziciji koja nam očajno nedostaje već nekoliko godina.
  • Hebimir Strašni
    228
    Dopustite da se ne slažemo .... tip je teža panjina i nadam se da ćemo za tu poziciju naći bolju opciju.
  • Hebimir Strašni
    228
    Nismo dobili nego smo spusili 1.5 miljki. Lik je po meni najgori Bobanov potez kako u financijskom tako i u igračkom smislu. Bacili smo 1.5m u vjetar samo tako, al' ajde nemožeš pogodit svaki put.
  • Orc123
    15.9k
    i takav nikakav otisao u klub iz LaLige za ozbiljan novac dok neke ne mozemo ni pokloniti nikome. Jbg, ne prilagode se svi svugdje. Mozda bi ove sezone bio stozerni igrac, najbolji, a mozda bi bio najgori....kvalitetu ima, legitiman je bio potez i definitivno panj nije. Nije mu odgovarao nogomet, sustav ili nesto 10. ....ne poklopi se uvijek.
    Elche ga sigurno ne bi platio toliko da se nije nametnuo i pokazao sto moze. Za mene nije niposto promasaj vec legitiman potez koji nije uspio sto ne znaci da sljedeci nece.
  • CastAway1986
    5.7k
    ma legendo boli mene ona stvar kako igra za Elche ,igrace gledam jedino u kontekstu Dinama ,tako da je promasaj isto ko i Ljubicic i Mudrazija..Ne moze se uvijek pogoditi sa svakim igracem..
  • Hebimir Strašni
    228
    Ako smo na njemu u 6 mj. spušili 1.5 m što je za nas ogroman novac onda nemre biti nego promašaj. Kao što sam već prije rekao i tu se slažemo nemreš ubost svaki put, ali mi je ovdje nejasno kako slavimo zaradu od 1.5m a u biti amo tolko u minusu na njegovom transferu. Postali smo ko tovari pa slavimo poraze ko' pobjede (minuse ko pluseve) :smile:
  • Orc123
    15.9k
    mi smo na Bosku Sutalu u roku godinu dana popusili 4mil eura to ti je tragedija, a taj se nije nametnuo vise nigdje tako da, ovdje smo popusili i nesto i vratili....nije dobro ali je moglo proc i puno gore....bilo je jos takvih primjera gdje se dobrano popusilo...nismo uspjeli s Villarom i jbg....idemo dalje.
  • vjeko1701
    24.8k
    Ako smo na njemu u 6 mj. spušili 1.5 m što je za nas ogroman novac onda nemre biti nego promašaj. Kao što sam već prije rekao i tu se slažemo nemreš ubost svaki put, ali mi je ovdje nejasno kako slavimo zaradu od 1.5m a u biti amo tolko u minusu na njegovom transferu. Postali smo ko tovari oa slavimo poraze ko' pobjede (minuse ko pluseve)Hebimir Strašni

Kako u pravilu završavaju skupi promašaji koji su normalna stvar u nogometu, vratiti pola uloženog je bolji ishod od većine. Velika je razlika između slavlja i čisto određenog zadovoljstva jer je moglo biti puno gore. Da na svakom promšaju vratimo pola uloženog, bili bi na konju financijski.
  • Frizura Robija M
    351
    ali mi je ovdje nejasno kako slavimo zaradu od 1.5m a u biti amo tolko u minusu na njegovom transferuHebimir Strašni

Minimiziranje štete. Više je zadovoljstvo brzim obrtajem nekog tko se očito nije snašao, micanjem plaće s proračuna, nezadovoljnog igrača iz svlačionice itd. Nemre sve bit zarada, ali ne mora ni raskid na štetu kluba ili čekanje isteka ugovora.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.