• Paggini
    85.7k
    A mislim, dobio je 132 minute u dresu Dinama. Nije to puno, ali nije ni zanemarivo, gledajući šta su u svojih prvih 132 minute napravili Bakrar, Zajc, Soldo (izuzumajući legendarni crveni na desnom beku u kupu), pa čak i Šunta i Zebić, kao i Radoš i Brundić u manjoj, manjoj minutaži. Svaki od njih je bio u drugom planu, uletio unutra i instantno pokazao da može, da želi i da zna.

Jebiga, ja se ne sjećam nijedne od tih minuta Mudrog, osim prešetavanja u kupu i groznog ulaska protiv Istre kad smo lovili rezu. Možemo reći da je nepošteno igraču dati toliko malo minuta i otpisati ga, ali ako su svi ovi gore mogli pokazati što znaju, mogao je i Mudri i jbg, to je to.

Neću ulaziti u igračke sposobnosti Mudrog, mislim još uvijek da je klasa i jako dobar igrač, ali netko je ovdje bio napisao da bi savršeno sjeo u ekipu od prošle sezone, što mislim da je najbolji opis za Mudrog jer to je nogomet koji mi ne igramo više jbg i Mudri jednostavno profilom ne paše.
  • rioda
    16.5k

Jedina greška u dovođenju Mudražije je što nije doveden u zimskom prijelaznom roku jer sam siguran da bi nam donio još koji bod za osvajanje naslova. Meni on u ekipi od ove sezone izgleda kao strano tijelo, doslovno dvije klase slabiji od ostalih, a pogotovo tehnički, što me posebno iznenadilo.
  • Jurki
    25.3k
    Mislim, a kaj reci.. ako do 28. godine te nitko ne vidi i ne uzme iz lokse koja ti je dala malo manje ovlasti nego Šikiću... onda nije problem u Kovi i Bobanu.
    Odes na Cipar i kaj.. umjesto da se izboris za sebe.. imas meh ucinak.

Igrac za manje klubove.
  • Zagi
    17.6k
    Oršić, krilo: 31 ligaška tekma, 10 asistencija
    Lisica, krilo: 25 tekmi, 7 asistencija

Mudrazija (Lok) , desetka,: 33 tekme , 2 asistencija

Ma samo raketiraj. Kaj buš dodavao , ionak ne zna....
  • Crni86
    21.8k
    Ma i mudri nije klasican cener, on je vise neka poluspica. On nije kompatibilan niti s beljom niti s bakrarom. Vise je on igrac prostora i dobrog nosa za gol.

Da imas jednog petka koji je vise van 16 metara pa da mudri svojim nosom puni 16 metara bi mozda ali samo mozda dobili nesto od njega. Realno mudri nema kaj za jest pored zajca, stojketa, sunte pa i vidovica ak ga se vidi tamo.
  • Krulek
    1.2k
    Dobio čovjek toliko šansi u utakmicama da se jesenas pokaže i ništa. Čini se kao deja vu komentara o Stojkoviću i Vidoviću u prvom dijelu sezone.
  • Nolifer
    15k
    A ono, ok mi je igrač, nemam niš protiv Dinamovca. Mislim da je i tu kumovao ''krivi tajming'' kad je doveden, al kaj je tu je. Vjerujem, da bi se mogao prilagodit 4-3-3 sustavu kojeg Zvone zagovara, pa ako dobi šansu, nek iskoristi, ako ne, šlus.
  • ZgDLions
    1.7k
    Meni bi bilo fora da da neki gol na maxu, da mu se ispune snovi i da se natipka stotinjak stranica.
    :smile:
  • blueslavonija
    352
    čiru bu čiri ba u rijeku ide mudražija.
    e sad kad bi se moglo zavrtit neki trade gdje bi fruk došao kod nas za odštetu + mudri i još netko to bi već bio pravi čiribu. ne znam zašto ali baš mislim da imam feeling za osjećaj u ovoj situaciji. bumo vidli.
    edit...ne sviđa mi se sad ta pljuvačina po njemu i tko ga je doveo . dečko je u loksi bio ponajbolji igrač lige i mislim da smo skoro svi bili za kad ga se dovodilo. jbg nije išlo , ni prvi ni zadnji ali nećemo pljuvat. pogotovo dinamovca.
  • Jurki
    25.3k
    dečko je u loksi bio ponajbolji igrač lige i mislim da smo skoro svi bili za kad ga se dovodiloblueslavonija

S ovim se slazem, ali bi to imalo smisla na onu bezvoljnu letargicnu ekipu kojoj bi donio novi šus.. ali samo kratkorocno.
    Mudrazija kao nogometas, nema kaj traziti u ovoj novoj ekipi koja opet izgleda na nogometnu momcad u kojoj postoje kotacici koji to sve vrte u pravom smjeru.
    Mudrazija nema defanzivnu igru, ocekuje da ima sve ovlasti a to kod nas hvala dragom Bogu ne prolazi.
    Da skratim, nema kontinuiteta. Moze bljesnut par puta i jebiga dalje je figura manje..
    Nebi on bil u Loksi, vec bi ga prije skupila npr Rijeka, da je on takav kalibar igraca kakvog mi dugorocno trazimo.
    Ako se on nije mogel ucvrstiti kao starter u Pafosu.. onda jebiga sve je jasno kakve su njegove kvalitete.
  • blueslavonija
    352
    da tak je nekako. rijeka ga ne bi prije uzela jer je trebalo platit lokomotivi onda ali sad bi mogla. nezz imam neki osjećaj da ga miško cilja a i čujem iz nekih izvora da mi ciljamo fruka. bumo vidli.
  • vjeko1701
    24.8k
    a i čujem iz nekih izvora da mi ciljamo fruka. bumo vidli.blueslavonija

Ak ga Mišković neće prodati van ispod 5M onda za nas vrijedi barem 7 mada nema ni teoretske šanse da platimo ovih 5.
  • blueslavonija
    352
    znam da je puno ali imamo i mi robe za poslati mišku + odšteta. npr. mudri, soldo, topić, sin vjetra....voli miško takve nedorečene. ok , znam da je sve čiri bu čiri ba ali sezona je kiselih krastavaca pa malo kemijam. btw. toni je iz mog kraja pa uvijek nešto čujem ide tamo, ide vamo, tako sam čuo i za dinamo nekidan i reagirao kao ti. onda sam počeo kemijat :)
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet