• Papastrumf
    22.9k
    Kakav službeni predstavnik, o čemu ti bulazniš, dečko dragi? Dobio si odgovor forumaša na svoj smiješni post da bez Cibone ne bi bilo niti Zagreba.
    Da se danas dinamo ugasi, veliku većinu ovoga grada bi bolio tuki, a kamoli za nekakvom Cibonom, koju prati par stotina ljudi u prosjeku.
  • Mihael2305
    2.4k
    Teme se ne brišu al može ići pod kraći ili dulji lock ako se svi skupa ne skulirajuvjeko1701

Mislim da je vrijeme za kratki break.
  • cibona
    8.1k
    Kao što rekoh, onoga koga nije briga za Cibonu, ne treba ulaziti u ovu temu, raspravljati se s nama ostalima i posprdno nas ismijavati.
  • vjeko1701
    24.8k
    Nije samo stvar ove teme. Namjerno u mnoge postove ubacuješ neke stvari kako bi se drugi upecali. I ne traje to par dana već jako dugo. Treba se sjetit samo famozne sage neznam koliko postova o Kovačiviću poslušniku ili repetativno ubadanje sa Zekom koji nije savršen ali zasluženo ima velik respekt među forumašima i zaslužuje više od toga da ga se zove "tzv. počasni predsjednik". I to sve je samo vrh sante leda.
  • cibona
    8.1k
    Ja "poslušniku" Kovačeviću i tzv. počasnom predsjedniku Zeki nisam promijenio mišljenje, dapače sve isto mislim i upravo zbog tih stvari više ne pišem na njihovoj temi jer nemam živaca da mi 10 ljudi naskoči krene me vrijeđati.
  • vjeko1701
    24.8k
    Ali ubacuješ to mišljenje u druge teme. Imaj mišljenje koje god želiš, al smatram da smo već jako dobro pokrili što znači paljenje foruma konstatnim ubacivanjem tog mišljenja u postove.

Prihvati to ili ne, al sve takvo što se među moderaturom smatra paljenje će biti sankcionirano.
  • cibona
    8.1k
    Ako artikulirano i argumentirano objasnim da je netko poslušnik odnosno da ima izmišljenu titulu počasnog predsjednika, onda to nije paljenje.

U svakom slučaju nebitno jer sam smanjio razinu pisanja na minimum upravo zbog tih situacija. Slažemo se da se ne slažemo, a ja poštujem pravila moderature i poštivat ću ih.
  • vjeko1701
    24.8k
    Ok.

Isto tako svi ostali. Ako ste toliko uvjereni da netko nešto piše da bi izazvao rekaciju, pa jel onda logično dati tu reakciju?

Već sam pisao, kvalitetu Zone ne diktiraju njeni vlasnici niti moderatura, diktiramo ju svi skupa koji ovdje pišemo. Pa jel vrijedi barem ponekad pregristi jezik i ne reagirati na nešto u ime nekog mira i kvalitete ove zajednice?
  • vlatkomarkovic
    3.5k
    Moram stati u obranu kolege, mislim fkt mu se svako malo nakaci i onda kada popi…. onda je on kriv. Ja sam shvatio da imamo konsenzus, svako ima klub kojeg vise podržava u košarci, ali poštujemo oba….
  • mosad
    2.5k
    trebate shvatiti da ga nitko ne napada jer su zagriženi navijaci kk dinama nego jer je lik opasno iritantan
  • vlatkomarkovic
    3.5k

A gle svatko je nekome iritantan, meni su mnogi iritantni, a mnogi su mi super…… I ja sam mnogima iritantan i mnogima super….. samo, ako se nakacimo stalno i jebemo se u mozak nikom ništa od toga….. Mislim da realno u ovoj sezoni fkt nema potrebe za pucanjem jedni po drugima….. Možemo fino uživati u jebenoj sezoni, uspješnom preslagivanju kluba, raspadu ovih dolje, lijepoj budućnosti… Fkt nema razloga….

Bar od početka drugog dijela sezone…..
  • LM1995
    2.3k
    @cibona

Da ti ne odgovaram na svaki post zasebno, bum ovak.

Na moje pitanje zakaj konstantno pretjeruješ sa postovima kao “Cibona je prava slika Zagreba”, “Zagrepčani vole samo Cibonu”, “Cibona je ponos Zagreba”, “Nema Zagreba bez Cibone” i sl., bahato si odgovorio samo (cit.) “Zato kaj mogu i hoću.” (kasnije si editirao post).

Nemam nikaj protiv Cibone, ali jedino ti o tom klubu pišeš postove u kojima guraš mitomaniju kakve se ne bi posramili ni tovari.

Velika većina nas mlađih od 40 na Cibonu gleda gotovo isto kao npr. na Mladost u vaterpolu. Drago nam je čuti da je Mladost dobila Jug ili Cibona Split, ali ne pratimo aktivno taj klub (ni sport) pa ne osjećamo neki poseban ponos zbog te pobjede.

Dakle, piši tu o Ciboni, veseli se pobjedama, ali fkt nema potrebe za nepotrebnim preuveličavanjem.
  • cibona
    8.1k
    Ne preuveličavam, nastavit ću pisati onako kako mislim i želim, ako ti ne paše preskoči i to je to. Nema zle krvi.

Usput, nisam bahato odgovorio, editirao sam post odmah jer sam tipku "post comment" pritisnuo slučajno. Ne znam postoji li neka tehnologija preko koje se može vidjeti kada sam editirao, ali vjeruj mi na riječ bilo je iste minute.

I ne, ne preuveličavam kada kažem da Cibona jest prava slika Zagreba, bez Cibone nema Zagreba. Međutim bez brige, ja se neću samozapaliti ako klub ne daj Bože propadne :lol:

Ugodan dan i živio!
  • LM1995
    2.3k
    nastavit ću pisati onako kako mislim i želimcibona

Mislim da ti je Vjeko dosta nedvosmisleno dao do znanja da ne budeš :up:
  • cibona
    8.1k
    Evo samo za tebe ću preformulirati rečenicu.

Itekako ću nastaviti pisati ono što mislim i želim uz pridržavanje pravila foruma.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.