• Keyser Soze
    19.4k
    Jača je bila ona Cedevita koju smo metlom dobili 2019., nego danasnji Zadar, dakle sve je moguće.Sibirski plavac

I mi smo bili jači. Gilbert, Rogić, Pilepić, Bundović, Markota...
  • cibona
    8.1k
    Zato što mogu i hoću. Oni koji ne žive za Cibonu kao ja, moji komentari im mogu zvučati groteskno, ali ne zamjeram.

Najbitnija je dobrobit kluba, a ja sam uvjeren da je kvalitetna Cibona okosnica za lijepu sportsku zagrebačku priču. Bez Cibone nema Zagreba, ali nema niti Zagreba bez Cibone.
  • cibona
    8.1k
    "Uz ovakvo navijanje, kakvo je bilo večeras, bila bi šteta da Cibona ne igra finale. Konačno smo dočekali atmosferu u našoj dvorani za koju znamo da je, ako je barem malo popunjena, najbolja u Hrvatskoj", kazao je ključni igrač pobjede Žan Mark

Hvala upravi, stožeru, igračima i treneru na ovom uspjehu. Klub se konačno diže na zdrave noge, nadam se da je ovo početak lijepe priče. Zagrepčani su prepoznali trenutak i tribine se polako, ali sigurno pune.
  • LM1995
    2.3k
    Zato što mogu i hoću.cibona

:clap:
  • cibona
    8.1k
    Lp i tebi, nadam se da ti je sada jasnije. Ugodna večer.
  • Zagreb1992
    3.5k

Privatnik Dodig ti ulazi u klub ...pisalo se već o tome ..cilj je valjda 4m eura za sve. ..ja bi rekao cca nekih 2. - 2.5 m eura za prvu ekipu
  • Zagreb1992
    3.5k

Ta ekipa koja je preokrenula utakmicu protiv Cedevite su radilice na terenu osim Markote haha
1910111213Next
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.