• Keyser Soze
    19.4k
    Jača je bila ona Cedevita koju smo metlom dobili 2019., nego danasnji Zadar, dakle sve je moguće.Sibirski plavac

I mi smo bili jači. Gilbert, Rogić, Pilepić, Bundović, Markota...
  • cibona
    8.1k
    Zato što mogu i hoću. Oni koji ne žive za Cibonu kao ja, moji komentari im mogu zvučati groteskno, ali ne zamjeram.

Najbitnija je dobrobit kluba, a ja sam uvjeren da je kvalitetna Cibona okosnica za lijepu sportsku zagrebačku priču. Bez Cibone nema Zagreba, ali nema niti Zagreba bez Cibone.
  • cibona
    8.1k
    "Uz ovakvo navijanje, kakvo je bilo večeras, bila bi šteta da Cibona ne igra finale. Konačno smo dočekali atmosferu u našoj dvorani za koju znamo da je, ako je barem malo popunjena, najbolja u Hrvatskoj", kazao je ključni igrač pobjede Žan Mark

Hvala upravi, stožeru, igračima i treneru na ovom uspjehu. Klub se konačno diže na zdrave noge, nadam se da je ovo početak lijepe priče. Zagrepčani su prepoznali trenutak i tribine se polako, ali sigurno pune.
  • LM1995
    2.3k
    Zato što mogu i hoću.cibona

:clap:
  • cibona
    8.1k
    Lp i tebi, nadam se da ti je sada jasnije. Ugodna večer.
  • Zagreb1992
    3.5k

Privatnik Dodig ti ulazi u klub ...pisalo se već o tome ..cilj je valjda 4m eura za sve. ..ja bi rekao cca nekih 2. - 2.5 m eura za prvu ekipu
  • Zagreb1992
    3.5k

Ta ekipa koja je preokrenula utakmicu protiv Cedevite su radilice na terenu osim Markote haha
  • Paulie
    1.2k
    bilo je tak oko 2 soma,ocekivao sam i par sto više al svejedno odlična atmosfera unatoč tome što je u dvorani bilo minimalno +40

[img]http://20260528-192000.jpg
  • emilperska
    16.2k
    Cibonina publika u ovakvim utakmicama me podsjeća na maksimirski istok nekad. Ljubav, mržnja i obožavanje u jednom. Ali jucer se baš nosilo dečke i bilo je korektno prema Splitu. Split kao Split mi je simpatičniji klub od Zadra. Imamo povijesno uvažavanje i respekt. Kako i priliči višestrukim europskim prvacima. KK Zadar su baš tovarske cigančine..

Drazenov dom ljeti je najveca besplatna sauna u ZGu i kontinentalnoj RH. 3 saune baš pamtim:

1. Finale 2017. s pokojnom Cedom, peta tekma.
    2. Finale 2022. sa Zadrom, peta tekma.
    3. Futsal finale 2023., zadnja utakmica.

Znoj, znoj i jos malo znoja..

@Zagreb1992 jel ugrađuju klimu ovo ljeto ili je to stalo?
  • Papastrumf
    22.9k
    Bez Cibone nema Zagrebacibona

Evo i ja ne znam kako bi Zagreb bez Cibone. Da se Cibona ugasi, Zagreb bi vjerojatno postao grad duhova. Ljudi bi se masovno samospaljivali na Trgu.
  • emilperska
    16.2k
    Daj prestanite se raspravljat s njim na ovoj temi ako vas ne zanima tema. Imali smo mi "basketomir" par mj. Ne morate čitat temu ako vas ne zanima.
    Nek piše što želi ako ne "provocira" po drugim temama i ne vrijeđa GNK ili nekog od forumaša. Ako se pređe granica s obje strane ionako ce moderatura odradit svoje.
  • Droljo
    28.3k

Ima cibona jaku navijačku bazu i u mom gradu tako da bi se to odrazilo i puno šire od ZG-a...
  • cibona
    8.1k
    Ljudi bi se masovno samospaljivali na Trgu.Papastrumf

Sprdaj slobodno, to samo dolazuje kakav si zapravo :heart:

Ako ne pratiš Cibonu, a očito ne pratiš budući da pišeš ovakve ponižavajuće komentare, onda nemoj niti čitati ovu temu.
  • tigric
    1.2k
    ma nije jucer ni blizu vruce bilo kao na finalima futsala, tada je bilo opasno po zivot
  • FelceAzzurro
    1.6k
    zonacibona gori :fire: bilo bi idealno kad bi Mudražija postao play Cibone i vukovi krenuli davati žetone za cugu...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.