• Jurki
    25.3k
    Misic 1 mil e???? Koja picka materina?
    Zajc 1,2 mil eura..... hahahahah

Stodra jebem ti tovarski okot.
  • rioda
    16.5k

Po meni su to realne vrijednosti zbog njihovih godina, a to kakva je nama njihova vrijednost za ekipu je druga stvar.
  • Jurki
    25.3k
    a daj me naj me.
    Te cifre bi imale smisla da imaju 38 godina a ne 31.
    Pomeli su ligu obojica.
  • rioda
    16.5k

Kako god, svatko ima neko svoje shvaćanje. Jedino mi nije jasno zbog čega se toliko palite na taj Transfermarkt, već se mjesecima očekivao taj update cijena kao da nam nešto ovisi o tome, a vidi se da su njihovi iznosi slabo relevantni na tržištu.
  • Paggini
    85.6k
    Pa iskreno me briga koliko Mišić ima na TM, ionako ga nećemo prodavati ni da je 5M vrijednost. Drago mi je vidjeti da su se svi bitni naši igrači digli, pogotovo ovi koje planiramo prodati (Valinčić vjerojatno, Hoxha sigurno, Soldo)

Nemam prevelikih primjedbi iskreno, dignuo bih svima vrijednost naravno, ali ovo je ok kako je znalo biti.
  • Jurki
    25.3k
    jasna stvar da nebumo i ne smijemo prodati Misica i Zajca, ali ovo je podcjenjivacki prema njima i njihovom minulom radu prosle polusezone.
  • vjeko1701
    24.8k
    Za njih apsolutno razumijem. Igrači preko 30 teško mogu vrijediti puno više.

Al Valinčić 2,5 a Lisica 1,5.

Od Lisice u HNL-u više vrijede: Durdov, Hrgović, Marešić, Omerović, Oreč, Tavares (između ostalih)

Pa ko tu koga j*be?
  • NORTE
    24.5k
    100% idu igrati drugdje:

"Robert Mudražija i Lukas Kačavenda vraćaju se u Dinamo nakon posudbi, a postoji mogućnost i povratka Gonzala Villara."
  • DrRatoljub
    893
    A realno oni nemaju neki prodajni potencijal. Uvijek su skuplji mladi igraci. Pa je li itko misli da je Goda bolji igrač of Mišića? Ne treba to previse uzimati u obzir. Jedino me čudi da Vinlof nije digao vrijednost. Tj. Da mu je nisu digli.
  • Jurki
    25.3k
    "Engleski Queens Park Rangersi pokazuju interes za dovođenje vratara Dinama, Ivana Nevistića"

:pray: :pray: :pray:

Platit cemo i kartu za avion.
  • Orc123
    15.9k
    Misicu i Zajcu nije raslo nego padalo, hahahahaha...
    Scott isto nije rastao? O Boze isuse koji jebeni antitalnet to radi...
    Scott bar morao biti na 6mil a Zajc i Misic 2mil...minimum minimuma
  • Sibirski plavac
    8.9k
    Theophile u Želji?
  • Nogo
    11k

Galešić sigurno vrijedi više, isto kao i Valinčić.

S druge strane je i Almeni smanjio vrijednost :lol:
  • Efes Pilsen
    15.7k
    Ne znam postoji li klub koji bi uzeo Mmaea na posudbu pa i bez da ista placa. Rado bi ga poslao bilo gdje, sto dalje od Maksimira.
    Sto se tice Kacavende njemu bi dao danasnju Soldinu ulogu, a za Soldu pokupio novac. Pa ako ni Kacavenda ne daje nista onda razlaz.
    Mudraziju ponudit Zelji.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.