• Paulie
    1.2k
    roknut montažne i u hladovinu tuškanca, ono u ciboni je konc logor čim malo zatopli vani

198819006_2906934829561592_6230749417989709066_n.jpg?_nc_cat=108&ccb=1-7&_nc_sid=f727a1&_nc_ohc=5TLGsgDHVWAQ7kNvwEML-pI&_nc_oc=Adpdu3ndVslXul6-JRr95YG5V59-D1dgRvL5Js1PoH7mXNaLHFZV5AiO2TmSPwTjkXE&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.fzag4-1.fna&_nc_gid=CNgeJ75GMOccUnbZshlHGQ&_nc_ss=7a289&oh=00_Af5M0hgpjbQvcGXiZ0IOlTe6wjV1oqhrGkfPcWXjRxsDYQ&oe=6A40BE7B
  • cibona
    8.1k
    Slažem se, jučer je curica pored mene nagovorila mamu da odu par minuta prije kraja utakmice jer se "cijedila" od vrućine :lol:

Ali ovo je ništa kako zna biti na futsalu, to je definicija paklene atmosfere.
  • emilperska
    16.2k
    zonacibona gori :fire: bilo bi idealno kad bi Mudražija postao play Cibone i vukovi krenuli davati žetone za cugu...FelceAzzurro

Mudrog čekamo kad Medveščak krene igrat EBEL opet. On mi je taj đir, nije za Cibonu. Kapetan Mišić je više naš đir kad se pojavi na utakmicama ;)
  • Sibirski plavac
    8.9k
    Split kao Split mi je simpatičniji klub od Zadra. Imamo povijesno uvažavanje i respekt. Kako i priliči višestrukim europskim prvacima. KK Zadar su baš tovarske cigančine..emilperska

Zadrani su ako se ne varam donedavno imali opis na profilu društvenih mreža "službeni profil najvećeg hrvatskog košarkaškog kluba". Nešto mi poznata ta vrsta mitomanije, ali iz jednog drugog sporta. :snicker:

Sad im stoji samo opis "službeni profil košarkaškog prvaka Hrvatske".
  • emilperska
    16.2k

Mislim to je teška mitomanija.

Ako gledamo samo jugoslaviju, najveći su Split, Cibona i Partizan.

Ako gledamo modernu RH, nisu bili ni blizu Cibone.

Ma baš mitomanija. Oni imaju valjda sve skupa 1 ili 2 naslova u jugi, bez euro naslova bez općenito ikakvih pamtljivih nastupa u Europi ikad.

Mali lokalni klub koji je postao značajan jer su svi ostali pali.
  • Doktor Kunić
    6.5k
    Sprdaj slobodno, to samo dolazuje kakav si zapravocibona

Kakav je? Imaš potrebu provocirati na više tema. Kaj si ugrožen možda? Te hvata neka kriza? Jel sve oke?
  • Sibirski plavac
    8.9k

Ma oni si umišljaju da su ovo ono samo zato što od tri naša najveća kluba jedino oni imaju navijače u smislu ultrasa i samim time dobru atmosferu, pa kao ispadaju bitniji od drugih. Iako, vidim da i njima zadnjih sezonu dvije opada posjeta, čak se i na Snet temi Zadra redovno kmeči kako ih je manje nego prije te čak strahuju hoće li ih se skupit barem 5 tisuća sad u nedjelju protiv nas. U dvorani koja prima oko 9 tisuća, u "gradu košarke", "najluđoj publici u ovom dijelu Europe", oni se brinu hoće li uopće pola dvorane napunit. Jebote, pravi "gradovi košarke" se smiju na ovo. Nek baci magarad oko malo na tekme u Kaunasu, Vitoriji Gasteiz ili Bologni, pa da vide kaj stvarno znači grad košarke.
  • cibona
    8.1k
    Doktore Kuniću, dajte dijagnozu. Prošli put ste napisali da mene "boli kurac obrezani". Za to niste skupili nikakvu sankciju, pa sada čekam novu uvredu. Samo navalite, takvi kao vi ne mogu odoljeti vrijeđanju.

Rječnik vam je predivan!
  • Paggini
    85.6k
    Ajde se smirite svi skupa - @cibona pričali smo u inboxu da prestaneš paliti teme flejmanjem dobro znajući što će tvoj način komuniciranja proizvesti u ljudima, a drugima poručujem da se primire s pecanjem na flejmanje i uvredama jer banirat ću i jedne i druge. Ova tema je dobra za forum i mislim da svi ovdje imamo neke emocije prema Ciboni, ali ako će to biti platforma za ispoljavanje vađenja masti i uvrede iz dana u dan, iz tjedna u tjedan, ne vidim poantu njenog postojanja.
  • vjeko1701
    24.8k
    Da dodam, samo zato jer vas neki forumaš isprovocira, ne znači da imate pravo kršiti pravila foruma. Vrijedi za ovu temu, druge teme, forumaše, padobrance i botove.

Ali isto tako, preporučam svima da prestanu namjerno bacati postove za koje znaju da će izazvati reakciju. @cibona imaš takvih sad već 5-6 samo u zadnjih tjedan dana. Ubuduće će to biti sankcionirano kao namjerno paljenje.
  • emilperska
    16.2k
    Ova tema je dobra za forum i mislim da svi ovdje imamo neke emocije prema Ciboni, ali ako će to biti platforma za ispoljavanje vađenja masti i uvrede iz dana u dan, iz tjedna u tjedan, ne vidim poantu njenog postojanja.Paggini

Tema je zadnja 3 mj pod kontrolom i ne dolazimo vise na temu KK Dinama sa zluradim postovima ili ikakvim postovima. Osim ako su u pitanju neki tehnički postovi za ligu opcenito, dobronamjerni prije svega. Cibona ima sigurno putra na glavi radi flamea bespotrebnog, ali na njegov 1 post ovdje dođe pet forumaša da se svađa s njim na što mi smrtnici ne možemo utjecat.

NEMOJTE SLUČAJNO BRISAT TEMU!
  • vjeko1701
    24.8k
    NEMOJTE SLUČAJNO BRISAT TEMU!emilperska

Teme se ne brišu al može ići pod kraći ili dulji lock ako se svi skupa ne skuliraju. Upozorenja su data, banovi su spremni ako ih se neće slušati.
  • emilperska
    16.2k

Pa Cibona neš napiše ovdje, dođe 5 likova da se svađa s njim :lol:
    Ovih 5 mozda i ima zelju da se tema locka, a Cibona je opcenito fanatičan oko vecine tema.

Ako me razumiješ.. mi smo ovdje u miru
  • vjeko1701
    24.8k
    Nek taj mir onda i ostane. Nitko ovdje ne želi ključati teme a bome ako se radi nekog zaključaju onda tome istom dolazi dulji ban od locka teme.
  • cibona
    8.1k
    Jedinu provokaciju koju ja vidim jest ona od strane službenog predstavnika GNK Dinamo koji daje provokativne, ironične i neukusne komentare u vidu da bi se ljudi samozapalili da Cibona prestane postojati.

Ovim putem se javno ispričavam svima onima koje su moji komentari na ovoj temi na neki način uvrijedili i obećajem da se neće ponoviti.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.