• Peškaman
    9.2k
    Prije pet dana objava s porukom "vidimo se sljedeće sezone", a danas transfer lista.
    Sve u svemu,poprilično blagoslovljen kakve rivale imaju klubovi za koje navijam,šou. :grin:

Screenshot-2026-05-28-11-12-28-988-com-instagram-android-edit.jpg
  • jedan u nizu
    18.2k
    Uzet Krovinovica, Sarliju i Guilamona za sicu i stavit ih u B ekipu nek igraju.

Pa nek se koprcaju u svojim bankrotiranima govnima
  • DerHerrKool
    1.1k
    3. Rijeka
    1159 531-299-329
    Krizy

Di je rijeka uspjela 4 tekme više od ostalih skupit?
  • Droljo
    28.2k
    U europi :razz:
  • Jurki
    25.2k
    Na tovarsportu pisu da je Šarliji ponuđen manji ugovor, a ovaj ih odbio. Zato ga se zele rijesiti.
  • Krizy
    71.9k
    Di je rijeka uspjela 4 tekme više od ostalih skupit?DerHerrKool

https://hr.wikipedia.org/wiki/1._HNL_1995./96.

Sezone 1995./96. smo imali jako čudan sustav lige, a Rijeka je odigrala četiri utakmice više od Dinama i Hajduka jer je više klubova igralo ligu za ostanak nego ligu za prvaka.
  • Nogo
    10.9k
    Ovaj hajduk je šou!
    Jbt ja ne znam klub koji je izašao sa takvim priopćenjem a transferni rok još nije ni počeo.
    Umjesto u tišini da radiš, šutiš, pokriješ se sa ušima oni ovako javno izvale sve i svašta. Čudno da nisu još i Livaju spomenuli za kraj.
    Šou brate, šou!
  • Paggini
    85.3k
    Čudno da nisu još i Livaju spomenuli za kraj.Nogo

E za ovo treba imat muda, što te jugokučkice nemaju. Lako je bacit glupu lopatu Šarliju, šetača Krovinovića i duševnog bolesnika Giljamona bijesnoj rulji, ali ajde baci Livaju. :)
  • Nogo
    10.9k

Bile bi vile i traktori pred stadionom :lol:
  • Droljo
    28.2k
    Bile bi vile i traktori pred stadionomNogo

Nemoj tako. Bio je traktor i pred našim stadionom...
  • Sajla
    20.5k
    a mogli su se s Barom dogovoriti da ova trojka otpisanih pomogne Kustošiji izboriti viši rang...
  • Frizura Robija M
    282
    I nakon svih hračkanja po birtijama, gađanja bakljama, kružnih po rivi, random verbalnih napada i na kraju neizostavnih bacanja pod bus svakog tko im je poklonio par godina karijere ja se i dalje pitam - ZAKAJ ITKO I DALJE ŽELI DOĆ U TU BOLESNU SREDINU?

S jedne strane kužim da je velikoj većini to najveći domet karijere te najlakša nerealno visoka lova koju će ikad zaradit, al svejedno to dolje mi je u rangu ko kad nadobudni turist uz sva upozorenja odluči posjetiti afričku vukojebinu koja je 30 godina u ratu sama sa sobom uvjeren da će imati samo pozitivna iskustva.
  • Mr Anderson
    19.3k
    Nije mi ovo jasno nikako, takva objava i što žele postići s njom. Shvaćam da su im preskupi za njihove mogućnosti, moguće je da su im svima ponudili niže ugovore na što ne pristaju. Mogli bi Šarlija i Krov nać neki klub na destinacijama ko što su Cipar, Grčka, Poljska samo pitanje je za koju plaću, na nižu ne budu išli. Ovaj Španjolac ima povijest igranja u 1. španjolskoj ligi, mogao bi u 2. ligu.
    Rebić bi mogao prihvatiti manju plaću, ko će njega više uzeti s 33 godine.

Edit: Nisam bio svjestan da i Krov ima 31 godinu. I njemu su opcije tanke. Možda Rudeš.
  • Noel
    21.4k
    Hajduk je najveći cirkus na svijetu.
  • Dudu 9
    1.1k
    Hajdučija na sportnetu pravda ovaj seljački potez kluba, jer kao ionako ih nikome ne bi moglu prodati.
    Kakvi majstori pregovaranja, odustali su prije nego što je trasferni rok i počeo, i sad umjesto da nešto zarade još će morati i dati novac da isplate igrače koje su potjerali.
    A hajdučija je uvjerena da idu remont, samo da mi je znati s kojim novcima, jer novac za remont su si upravo sami izbili iz džepa.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.