• hardek
    10.1k
    Stvar je u tome da ti ovim priopćenjem pereš ruke ali isto tako srozavaš vrijednost igrača koje se želiš riješit. A ti igrači imaju visoke plaće koje im nitko neće ponuditi kada ih se riješavaš ko vreću krumpira na market placeu.

U isto vrijeme su oprali ruke i pucali si u koljena. Maestralno
  • Keyser Soze
    19.4k
    Pišu da su dogovorene prodaje i većina dolazaka, a da je Livaji ponuđen ugovor od max 450k
  • Dendle71
    369
    priopćenjem pereš rukehardek
    To a ujedno igračima crtaš metu na čelu.
  • rioda
    16.5k
    Pa jako je jednostavno zapravo. Ponudili su im raskid ugovora, a ovi su odbili jer imaju dobre ugovore. Sad se ovo javno objavilo jer se zna da nakon ovog priopćenja više neće nigdje moći mirno hodati jer im je meta na čelu, tako da će ipak morati razmisliti o tom raskidu.

Krovinović će se opet uhvatiti Playstationa idućih nekoliko tjedana, čuo sam da je jednom prilikom nakon poraza u derbiju izjavio "A ništa, sad opet tjedan dana bez izlazaka, samo Playstation" :lol:
  • Mr Anderson
    19.3k
    Možda Poljak planira na neki način kopirati Bobana. Raskinuti sa svim starijim tzv zvijezdama u ekipi i totalno redizajnirati ekipu, dovesti 10 novih igrača, naravno u okvirima njihovih mogućnosti.
  • Dudu 9
    1.1k

Čisto sumnjam da je to kod njih sve tako lako dogovoreno.
    Vjerojatniji je cirkus cijelo ljeto.
  • ElDorado
    11.1k
    Oni su pod mjerama tak da ne mogu dovoditi dok ne prodaju. A svi znaju da lovice nema i da prodaju pod mus. Možda im Bara pomogne.
  • Jurki
    25.2k
    čuo sam da je jednom prilikom nakon poraza u derbiju izjavio "A ništa, sad opet tjedan dana bez izlazaka, samo Playstation"rioda

Hahahahha umirem.
    Pokazatelj koliko zapravo moras biti lud da odes dolje.
    Koja psihijatrija.
    Tovari izmislili lockdown.
  • DerHerrKool
    1.1k
    "A ništa, sad opet tjedan dana bez izlazaka, samo Playstation"rioda

:rofl: autokarantena
  • dzg7
    483
    Kolko ono Hugo i Šarlija imaju placu ?
  • vlatkomarkovic
    3.5k
    Koliko god mi drag dolje kolaps, iskreno me zabrinjava sistemsko slabljenje lige…. To je za nas dugoročno loše…..
  • Mali Zeus
    21.3k
    Liga sistemski slabi jer je Hajduk u k.

How yes no.
  • Crni86
    21.8k
    vec dugo vremena jacina ove lige ne ovisi o hajduku.

Liga je u zadnjih nekoliko godina bila najvise na vrhuncu dok su osijek i rijeka bili dobri uz nas. Zapravo Rijeka je dokazano br. 2 u ovoj ligi i njihova slaba sezona u logi bi me vise brinula za jacinu lige nego ovaj raspali klub s juga koji ima jednak broj pobjeda u europi koliko Rijeka ulazaka u skupine europskih natjecanja zadnjih 10 godina.

Tovari su najveci rak ove lige i klub koji najvise gusi ligu da dalje napreduje.
  • Droljo
    28.2k
    vec dugo vremena jacina ove lige ne ovisi o hajduku.Crni86

Ne. Ovisi o slavenu ili istri. A ovi su drugi po duhu svetom...
  • vlatkomarkovic
    3.5k

Pa objektivno,

Rijeka će biti kak ju Misko slozi, to može biti i gore i bolje vidjeti ćemo
    Osijek je ono u jako lošoj situaciji
    Za ove dolje me boli kurac
    Lokomotiva osim Subotica bas i nije pokazala da ima neku generaciju, najbolji igrači im bili ljudi pred mirovinu
    Varaždin blago raste, to je i ima stabilnost
    Istra isto veterani, stranci većinski promašeni ove sezone, Kumar jedina svijetla točka ove sezone realistično, ok dogodine će dofurati nove strance, ali ovi veterani samo mogu biti gori ili jednaki
    Slaven ista priča nositelji stari, jedino Šivalec nešto pokazao
    Gorica je pokazala neke talente i ima nečemu se nadati, ali s obzirom da pokušavaju se prodati kao klub već jako dugo vremena ne želim ni zamišljati kako financijski stoje
    I ulazak Rudesa umjesto Vukovara će jako jako teško biti upgrade

Sve u svemu podosta žalosno, manjak talenata je očit i glavni problem, nadam se da je neka rupa od generacije, a i malo je žalosno da Hrvatska pored svih uspjeha i svega nije u stanju imati veći broj financijski 100% stabilnih klubova koji rastu iz godine u godinu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.