• Jurki
    25.2k
    ovo sam bas ja htel napisati.
    Pa taman da znaju da su otpisani.. al to javno objaviti.. i kaj ako ne uspiju/ne zele naci novi klub? Kaj onda? Vrnuli ih budu u prvi sastav.. jer kaj.. ak ih vec placaju pa nek igraju..
    i bas ce se onda trgati za klub koji je javno objavil da su ovi za kurac.
    Aha ziher budu.

Brod luđaka je goli kurac za njih.
  • Hnlovac
    5.8k

Zvonimir Šarlija, Filip Krovinović i Hugo Guillamón slobodni su potražiti nove prilike u drugim sredinama.

Odu i krovinovic i sarlija

Zvonimir Šarlija, Filip Krovinović i Hugo Guillamón slobodni su potražiti nove prilike u drugim sredinama.
    Objavio Hajdug.

Jel skuzio netko možd iz objave Hajduka koja je sudbina Šarlije i Krovinovića?
  • Mali Zeus
    21.3k
    Nisu normalni, pa nisam ovak nešto nikad vidio da se objavljuje.

Vidim i objavu o Poljudu gdje za sve one koji se ne slažu s rušenjem Poljuda kažu da to nisu stručnjaci. Znači stručnjaci su samo oni koji smatraju da to sve treba srušiti i to brzo. :grin:
  • Paggini
    85.3k
    Ali pazi ovo, znači ti imaš Šarliju, Krova i Giljamona na ugovoru još godinu dana i u interesu ti ih je prodati bar za nešto, jel? Zaraditi neke novce, jel?

I onda bi ti došao nekom klubu i hipotetski rekao "E dajte mi 500 000 za Šarliju?" i ekipa ti doslovno izvadi status s tvoje Facebook stranice i kaže "DAT ĆEMO VAM KURAC".

Pa koliko glup moraš biti hahahahah, ovo je razina onog intervjua Bilića kad je došao na Tv i govorio koliko kifli nemaju u klubu hahahaha
  • Sibirski plavac
    8.9k
    Maknu Krova, Huga i Kalika, a dovedu kao zamjene nekog tipa Kavelj ili Pršir. Ne bih se čudio da bude ovakav nekakav scenarij, ne nužno da će dovest ta 2 igrača, ali takve tipove igrača da. A i kad se Gonzalu konačno zatrese stolica, Car vjerojatno čeka u niskom startu.

Jedino ne znam kojeg penzionerskog superstara će dovest ovo ljeto. Domaćica, Kalinić, Rebić, Subašić, Perišić su dovedeni zadnjih par godina, a koga sad? Nema ni istrošenih superstarova više kao nekad. Od čega će gradit euforiju i skupljat članarine? :rofl:

Nek vrate Dajakua, ako ništa drugo radi majke.
  • Mali Zeus
    21.3k
    ovo je nadrealno
  • Droljo
    28.2k

Jebem ti link. Kliknem na to pa mi izbaci za kolačiće i automatizmom derem omogući sve i bljucnem si malo u usta. :vomit:
  • FazeN
    6.6k
    Paggini Paggini, pa moraš malo gledati širu sliku. Pogledaj imena igrača koja si napisao, misliš da ih nisu pokušali prodat? Tko bi kupio Šarliju i Krovinovića hahahaha.. :lol:
    Ovo je jedini način staviti ih javno na transfer listu pa ih prodati za siću, jer treba se riješit njihove plaće...
  • GOAT
    7.7k
    Oni na službenoj FB stranici objavljuju s kim će produživat, s kim se vode pregovori, kolike su mogućnosti za uspjeh dovođenja Almene, koga od igrača žele da ide dalje iako su još na ugovoru?Paggini

Same vibes hahaha
  • Jurki
    25.2k
    Nadam se da ce ih Krovinovic, Šarlija i Hugolina iscijediti do zadnjeg centa.
    Decki nek drkaju na rivi svaki dan, malo treningic.. i pivaj brale.. parica ide.
  • Mali Zeus
    21.3k
    Nadam se da ce ih Krovinovic, Šarlija i Hugolina iscijediti do zadnjeg centa.Jurki

Ma Krovinović će njima platiti brijem, kakav je.
  • Mali Zeus
    21.3k
    E Rebiću mi smo ti ponudili ugovor, svi to vide sad, pa se ne moš izvlačit. Pa ti vidi hoćeš li ili ne

Izvrsna pregovaračka taktika, izvrsna!
  • Jurki
    25.2k
    Ovo je jedini način staviti ih javno na transfer listu pa ih prodati za sićuFazeN

Znas i sam da od toga nebu nista.
    Kao prvo tko bi te panjeve htel i za dzabe.
    Drugo.. tko ce im na svijetu dati takve nerealno visoke place.
    A trece.. da sam na njihovom mjestu.. iskamcio bi im i zadnji cent. Ftruc

Jebem ti link. Kliknem na to pa mi izbaci za kolačiće i automatizmom derem omogući sve i bljucnem si malo u ustaDroljo

Jebiga rista, razmem te u potpunosti.
  • Paggini
    85.3k
    Bože na nebesima, hvala ti što mi djedove nisi napravio partizančinama i jugoslavenima te da sad ne navijam za klub koji preko Facebooka moli igrače da odu iz tog kluba
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.