• ElDorado
    11.1k
    Kovačić je operirao Haglundovu petu. To je jako zajebana stvar, kost koja je urođena ali problem nastaje kad se počinje dodatno kalcificirati i oticati. Operirao sam to i doslovce mi je trebalo godinu dana da me prestane boliti. Ali i dalje je zajebano pogotovo ako te netko rokne po peti ili nagazi. Tak da ne znam koliko će to njemu stvarati probleme.
  • criticus
    7.9k

Ma da je operira i Halandovu petu nek on nama dođe.
  • Zagi
    17.6k
    Ponajbolji igračima nam fali kuk, a mi tu komentiramo pete.
    Samo nek se Mateo vrne, lako za ostalo.
  • ElDorado
    11.1k
    S obzirom da ulazi u zadnju godinu ugovora, na 32 godine, sad bi mu bilo i pravo vrijeme.
  • Krulek
    1.2k
    Onaj tko je gledao gostovanje Modrića kod Bilića u (Ne)uspjehu prvaka sigurno je zapazio da je Modrić vrlo malo govorio o Dinamu i to u smislu kako su ga slali na posudbe, zapostavljali, a kad je proigrao nisu ga odmah pustili u inozemstvo pa je on ostao sam u ekipi dok su drugi kao npr. Ćorluka već otišli. Ni riječi hvale o treneru, osvojenom prvenstvu itd. I pored svega ovoga mislim da bi njegov dolazak u Dinamo bio izvrstan PR za klub, ali to se neće dogoditi. Kakav je, neće riskirati pljuvanje od strane tovara jer je iz Zadra, a već su mu ti isti jednom pokazali koliko ga ne vole, čak i mrze.
  • Archangel
    105
    Nebi imao ništa protiv toga :D
  • Mali Zeus
    21.3k
    Ako se to nije dogodilo unazad nekoliko godina kada je stvarno imao prilika, ne treba ni sad. Jbga, mozda je hladna istina da njega boli ona stvar za dinamo i to je to. Fair enough i ajmo dalje svatko svojim putem.Crni86

Nije možda nego je tako. To se vidi iz načina na koji govori o dinamu kad uopće govori, a to je vrlo, vrlo rijetko. Na kraju krajeva ak ti kao uzor Boban dođe i pitat te i ti izabereš jebeni Milan koji ti je kao san onda nemamo o čemu pričati. Niti priča sada nema nikakve temelje nego je samo ono da se priča bezveze. Bolje da i ne dolazi s obzirom koliko ga boli k.
  • Ivdzo11
    9.8k
    Španjolcu je istekla posudba iz Al Qadsiaha, kojemu je Dinamo poslao ponudu za igrača.

Hrvatski prvak bi ga posudio na godinu i pol uz opciju otkupa ugovora i, kako smo ranije pisali, taj posao je blizu realizacije. O Almeninom statusu oglasio se i Hajduk u spomenutom priopćenju.

Stjepan Mati
  • crophantom
    4.5k
    Stjepan MatiIvdzo11

Nikad nismo saznali jel Jaga proso liječnički na kraju
  • vlatkomarkovic
    3.5k
    Iskreno mislim da ste preoštri prema Modriću, ali ok…. Sto se tiče Kove, koliko sam upoznat on i Krama su naši koji se najviše žele vratiti. Kova strašno voli klub, a Krama ima zao jer nikada nije uspio odigrati veću ulogu u Dinamu, znamo svi zašto…. E sada hoće li se ili neće, ne znam….. Kod takvih odluka ima uvijek 150 faktora, treba se dosta stvari poklopiti… Svakom igraču koji se vrati u Dinamo, a da ima neke druge opcije, uvijek skidam kapu do poda, a zelje neka ostanu zapisane za životopise i kuloarske price, neće ti nitko ništa zamjeriti, ali neće ti nitko ni pljeskati na želji….
  • Mikina lijeva kopačka
    761
    Sto se tiče Kove, koliko sam upoznat on i Krama su naši koji se najviše žele vratiti.vlatkomarkovic

Krama potpisao novi ugovor prije 3 tjedna na dvije godine

https://www.index.hr/sport/clanak/video-kramaric-potpisao-novi-ugovor-okruzen-kozama/2788115.aspx

Ak dojde s 37 godina ne treba nam
  • Keyser Soze
    19.4k
    Kramarić je sam rekao da nema plan vratiti se u Dinamo.
  • ZrnTSCHeZ
    2k
    ak ti kao uzor Boban dođe i pitat te i ti izabereš jebeni MilanMali Zeus
    Pa komuniciral je da je baš zbog Bobana otišel u Milan...tak da, možda se po tom obrascu mogu u Galiciji nečemu nadati
  • Droljo
    28.2k
    Kramarić je sam rekao da nema plan vratiti se u DinamoKeyser Soze

Već par puta.
    Šta ovaj gore trkelja?
  • Mali Zeus
    21.3k
    Pa komuniciral je da je baš zbog Bobana otišel u Milan...tak da, možda se po tom obrascu mogu u Galiciji nečemu nadatiZrnTSCHeZ

Haha dobar je, Boban te želi u dinamu a ti kao zbog njega odeš u Milan. Modriću ne kenjaj.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.