• Dudu
    2.6k
    Nikad nije bio sadašnji, ali već je bivši. Karačić službeno prešao u Bresciju.
  • xavier
    11k


    Računa li se kao "bivši" igrač netko tko je imao ugovor s klubom, ali nije nikad ni došao u klub :chin:
  • Dudu
    2.6k


    Ha mislim da može, pretpostavljam da je ovo s posudbom u Lokomotivu bilo na principu Dinamo pola plaća, pola Loksa. Pa ako si ga plaćao i uložio nešto u njega, kasnije i dobio, po tom temelju može se računati kao bivši :D
  • Infinity
    14.9k
    Tako je i Michael Laudrup bio igrac zenickog Celika :cool:
  • Navijač Dinama
    6.8k
    i jel po tome Yaya Toure bivši igrač velikana sa Grbavice? :cool:
  • Infinity
    14.9k
    Nije. Toure je bio samo na probi, Laudrup je bio registriran kao igrac Celika.
  • Morales7
    184
    Opet se Camacho povezuje s nama
  • Morales7
    184
    Mamić kaže da misli da će uskoro bit gotovo za Štefulja i Nevistića, a ostalo kaže prate, gledaju, ali da zasad ništa nema konkretno
  • Morales7
    184
    Janković posudba Belupo, ali ga tamo neće dočekati Stipić koji kažu novi trener tovara
  • Carrasco
    3.9k
    Ako je to istina, bila bi fora kad bi Belupo na kraju sezone završio ispred Hajduka :rofl:
  • Morales7
    184
    Zanimljivo je ovo ako ode štefulj tražimo i lijevog beka. Znači dolazi odmah ako dobro shvaćam
  • Carrasco
    3.9k
    SN: Đurasek se vraća na posudbu u Varaždin.

    - Odabrao sam opciju u kojoj ću igrati i imati priliku nametnuti se izborniku Igoru Bišćanu za U-21 Euro, to mi je bila glavna nit vodilja. Zato sam odlučio da je za mene najbolje još pola godine ostati u Varaždinu.
    Dobro, ali tko kaže da ne bi igrao u Rijeci, a ipak bi se borio na vrhu ljestvice, za Europu. Ajmo reći, ipak bi to bio iskorak u karijeri?
    - Iskreno, igrač sam Dinama i još uvijek vjerujem da ću se u Dinamu izboriti za mjesto u momčadi. A dolazak u Rijeku značio bi definitivni odlazak iz Dinama, nije se pričalo o posudbi, već bih bio igrač Rijeke. Rekao sam sebi da dok god imam ugovor s Dinamom, želim dati sve od sebe da zaigram za Dinamo i s tog gledišta mi je novi odlazak na posudbu u Varaždin bio bolji izbor. Tamo ću sigurno igrati, skupljati još iskustva, a onda se na kraju sezone planiram vratiti u Maksimir i boriti se za mjesto u momčadi. Jasno mi je da sad ne bih dobio puno prilike, tu je velika konkurencija, teško mi se nadati da bih uz igrače koji su odlično igrali u Europskoj ligi mogao dobiti željenu priliku. Ali, sljedeće sezone, e, tome se već mogu nadati. Na iduće pripreme doći ću s jasnom ambicijom da i ostanem u momčadi.

    Kaže da mu samopouzdanje daje i dojam koji je dobio na pripremama u Rovinju.
    - Treći put sam bio na pripremama s prvom momčadi, još prije tri godine kod Marija Cvitanovića, tada sam ipak bio mlad, prije godinu i pol me na pripreme poveo i Nenad Bjelica. Ali, sad sam osjetio da se sve ravnopravnije mogu nositi s igračima u Dinamu, tih nekoliko mjeseci u Varaždinu dobro će mi doći za još samopouzdanja i iskustva.

    Drago mi je da je ovako završilo, mislim da Đurasek ima potencijala za prvu momčad Dinama :smile:
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.