• veselko tenžera
    8.1k
    Da ne odigra ni minute, za mene je transfer već pun pogodak.
    Reakcija sina na informaciju da se heroj njegovog djetinjstva vraća kući - neprocjenjivo!
  • crophantom
    4.4k
    pa nis, samo kazem da se nadam da ne dolazi ko predefinirani prvotimac na neznam kakav ugovor, vec ko neko ko ce se boriti za minute na nekom srednjem ugovoru u klubu.
  • Mr Anderson
    19.2k
    Bumo vidli na kaj će to ličiti. Gledao sam ga dosta u LP, čini mi se još uvijek lagan i brz, međutim oni su tak i igrali da je imao dosta prostora. Mislim da budemo mi ipak igrali malo drugačije.
  • Jos-Optimus
    10.7k
    pa tko je to napisao? To sigurno nije slučaj. Ali nije ni Oršić sigurno došao biti zamjena. Ne da će raditi problem, ali definitivno mu je rečeno da će imati priliku
  • Masto
    1.4k
    Odličan potez ponajprije što se tiče pohoda na europu ako itko zna kako tu treba igrati onda je to on
  • Pavinho
    487
    Takvi domaci decki nam i trebaju kao baza, koji znaju sta je dinamo...ne sumnjam da ce Orša dati zadnji atom snage za klub :fire:
  • ZG plavi 01
    274
    Orsa je bio dobar u ciparskoj ligi za koju se usudim reci da je bolja od nase, a i u ligi prvaka je igrao sjajno. Tako da ne vjerujem da ce biti starter, ali defitinitivno prva zamjena i zapocinjat ce dosta utakmica.
  • Oluja
    6.8k
    Jednom sam bio protiv Oršinog povratka jer sam se pribojavao hoće li nam moći pružiti dovoljno. Sad sam uvjeren da će dati zadnji atom snage i da će nam dati sve što bude mogao. Presretan sam.
  • don
    19.9k
    Oršić kao zamjensko krilo top, kao prvo krilo :down:

siguran san i da neće biti prva opcija.
  • scarface
    427
    Nema većeg kluba od Dinama!
    Mislave, dobrodošao u svoj najdraži kluɓ!
  • Olmic
    5.6k
    orsic je dizelas i moze pridonjet jedino ako igra svaku..
  • Sibirski plavac
    8.9k
    Let Zvone cook. :fire:
  • criticus
    7.9k
    Đavolji odvjetnik:
    Jel ko njeg zapravo gleda u toj Ciparskoj ligi? Zabio je 1 gol. Pafos je završio 25 bodova iza Omonije.
  • IceMan
    4.1k
    Iako nikad nisam baš za povratnike, u slučaju Orše svakako postoji iznimka.

Znači odlazi Hoxha ili?
  • Noel
    21.4k
    Može Orša, uz još jednog "kapitalca" na desnom krilu.

Odlično radi sportski sektor na čelu sa Zvonom još jednu godinu zaredom. Ove sezone je situacija potpuno drugačija nego prošle. Prošlu smo igrali bez kvalifikacija sezona je počela u osmom mjesecu. Ova sezona i pripreme počinju užasno rano i potrebna nam je doza iskustva i netko ko zna kaj su rani počeci sezone i rane kvalifikacije. Odma prvi dan priprema imamo takve u momčadi a to su sigurno Oršić i Radeljić. Nema smisla dovodit nekakve kapitalce iz lige petice koji nikad nisu igrali 2. pretkolo kvalifikacija u Kazhastanu. Treba nam pragmatični prolaz bez stresa u ligu prvaka. Kad uđemo nutra, onda se za šlag na tortu dovode kapitalci za remont na Anfieldu i Old Traffordu u ligaškoj fazi.

Odlična ideja sportskog sektora. Da li će upalit, nadamo se svi.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.