• Droljo
    28.1k
    Ma užas je. Treba se ostavit nogometa.
  • Fatos Beqiraj
    2.1k
    Realno ne treba malog pljuvat, vec ovaj raspali klub. Kako da bude dobar u ovoj tugi od kluba, jedino da uzme loptu i sam prodje 11 igraca
  • DrRatoljub
    876
    A posebno treba pljuvati trenera koji priprema ekipu kao ovce za klanje. Imaš 40 bodova manje skoro i onda ideš nesto filozofirati
  • flexXy
    3.2k
    Beljo je jako precijenjen igrac od strane dinamovaca. Igrac sa jako dobrim njuhom za gol sta je falilo Dinamu u nekim prijasnjim sezonama ali jako limitiran sto se tice kreacije i sudjelovanja u igri ofenzivno ili defenzivno. Mislim da mu je hnl plafon i tesko da ce napravit karijeru u ligi 5 ako ikada tamo zavrsi. Razapnite me
  • Paggini
    84.7k
    Ovo je nekad bila ozbiljna tema
  • Ljubo
    725
    0/10 ragebait, nećeš nas zajebati na tu foru.
  • GOAT
    7.6k
    Pa di ces mi Belju dirati.. los dan za imati oci + ne padam na to
  • DerHerrKool
    1k
    Kakav loš pokušaj. :roll:
  • Jurki
    25.1k
    ali jako limitiran sto se tice kreacije i sudjelovanja u igri ofenzivno ili defenzivnoflexXy

Od napadaca se ocekuje da trpa.
    Imali smo jednog takvog koji se igral futsala, pa smo igrali dosadan i negledljiv nogomet sa milijardu dodavanja i kruzenja oko protivnickih 16 metara.
    To je odlicno funkcioniralo kad smo imali kvaliteniju ekipu. Al prosle i pretprosle sezone bas i nije.
    Takvu spicu kakvu bi ti htel treba platiti 50 milja eura.

Edit: znam da je tema nepopularna misljenja.. al upis ti je bas "niđe veze".
  • Droljo
    28.1k
    Mi bez belje (ili takvog nekog) moramo na krilima imati prime Oršića i Soudanija koji će zabijati. Enter
  • Zagi
    17.6k
    Više bi svojom "kreacijom" kontri protivnicima slozio Petko u jednom poluvremenu nego Beljo cijelu sezonu.
    Ostavivši svih 40ak golova potpuno sa strane, Beljo je bolji i efektivniji.

Osim u kontroli Livijevih izbijanja pod pritiskom. Tu je Petko ipak bio elitan (kada je bio spreman) .
    uglavnom ...
    Beljo-Zajc.gif
    solidna kreacija rekao bih
  • NKDZ86
    8.4k
    hahaha, zajc najjači, mamu ti je... :rofl:
  • javolimtebejako
    5k
    covjek jednom obuce siroke hlace i odma ne valja..
  • Crni86
    21.8k
    Lik ne zabi jednu utakmicu i odmah je precijenjen

Majku ti svetu, nitko nije zabio vise u jednoj sezoni lige 10 i netko kaze da je precijenjen…… Aj hvala bogu pa svake sezone imamo napadace koji bez pol beda prebace 25+ golova u sezoni.
  • rioda
    16.3k
    Beljo bi zabio još 3-4 gola ove sezone da nije bilo odmaranja igrača na kraju...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet