• keppi
    574
    Vidim da se provlači po medijima pitanje zamjene za Mišića, što čak i on sam komentira za Germanijak.
    Pitanje kakav se tu igrač traži.
    Ako je mlad tipa Pavić ili Radoš mislim da je za ove dečke bolje da konstantno igraju nego li čekaju priliku na kapaljku.
    Opet, boljeg do Mišića teško ćemo naći jer bi takav zasigurno bio skup.
    Ostaje...igrački slabiji i spreman da uskoći kada je to potrebno te što bolje odradi svoju rolu.
    Meni korektan lik za ovakvu ulogu čini se Petrović iz Rijeke.
    Solidan igrač, jakih pluća, agresivan, vrlo dobrog taktičkog postavljanja i ajmo reći zadovoljavajuće tehnike uz jednu ne zamemarivu prednost....besplatan je kao i Radeljić jer teško ćemo na zamjensku šesticu bacati neku veću lovu.
  • CerealKiller
    369
    U hnlu nema zamjene za Mišića ali da moram birati nekog bio bi to Iker Pozo
  • keppi
    574
    Meni je Pozo nešto između šestice i osmice (naravno, to je samo moje mišljenje).
    To je kod nas već recimo Soldo.
    Trebamo šesticu.
  • Zagi
    17.6k
    Villar je profilno bio dobra kupovina ali nama treba netko tko je spreman biti rezerva jer Miška još barem dvije godine nitko nebu izgurao iz prvih 11.

Obje osmice trebaju bolje igrati obranu. Niti Pirlo niti Busquets nisu bili neki maheri u defanzivnim duelima.
  • rokikaciga
    14.1k
    Ja cu ponoviti da je Branko Pavic savrsena zamjena za Misketa i uvjeren sam da ce mali napraviti top karijeru. Samo kaj je Miske motor koji ne staje.
  • tp1997
    2.7k
    Užasno je teško naći igrača koji će istovremeno biti destruktor i osigurač ispred zadnje linije, i kreator s čitanjem igre koje ima Mišić. Miške je kombinacija koja se vrlo rijetko viđa.

Nijedna zamjena za Mišića neće biti Mišić ili sličan njemu. Na neki čudan način postoji silver lining u tome da će se Miške za par godina umiroviti, a to je da ćemo naprosto biti prisiljeni složiti roster koji ne ovisi o toliko specifičnom profilu igrača (nešto slično kao s Petkovićem)
  • Fatos Beqiraj
    2.1k
    Treba traziti malo drugaciji tip sestice od misica, a ne istog igraca , da mozemo miksati po potrebi. Nekad u europi misica gurnit na 8 a na zadnjrg nekog destruktivca, a sa vremenom mijenjat taktiku i igru da ne ovisimo toliko o Misicu
  • Omake
    17.5k
    Nogomet je baš fascinantan. Kada pogledaš statistiku Villara u Elcheu, pomislio bi da nema šanse da ga se dovede u HNL, a kamoli da bi bio flop u HNLu jer toliko toga radi na iznimno visokoj razini za La Ligu.
  • Masto
    1.4k
    Josip kvasina je spomenuo jednom da bi volio vidjeti duvnjaka iz varaždina u dinamu poslšto je prošo dinamovu školu, kakva su mišljenja o njemu
  • vlatkomarkovic
    3.5k

Najiskrenije trebao bi mi da zaredi 10 utakmica na nivou na kojem je pokazao da zna igrati, jako je ne konzistentan… Iskreno jedina dva zanimljiva igrača iz HNLa za Dinamu su Tavares i Subotic…
  • rokikaciga
    14.1k
    Iskreno jedina dva zanimljiva igrača iz HNLa za Dinamu su Tavares i Subotic…vlatkomarkovic

Sivalec?
  • vlatkomarkovic
    3.5k

A meni samo ova dva su banka da ono mogu nešto doprinjeti, ima većih talenata, ali nisu još spremni po meni za Dinamo…. Tipa Tavares odmah ti može biti drugo krilo i tako sjediti 100 godina, a Subotic fkt je talent
  • Mr Anderson
    19.2k
    Duvnjak je dobar HNL igrač, ali ne vidim da bi nam bio neka nadogradnja. Onda bolje da smo zadržali Pavića i pomalo ga gurali u vatru. Je li tražimo nekog da samo ponekad odmori Mišića ili ga zamijeni kad ima kartone ili nekog koji bi s njim dijelio minute i trgao se za prvih 11?
    Ako je ovo prvo onda mogu i Duvnjak i Pozo? Ili onaj uz Rijeke, Petrovič, on je slobodan.
  • Dadox
    1.5k
    Po meni je Pavić trebao biti zamjena za Mišića i olako ga se pustilo.Mogao je dobiti minute u ovom proljetnom dijelu jer je bilo itekako prilike.
  • rioda
    16.2k

Buy-back klauzula znači da nije baš toliko olako. Ako se razvije u dobrog igrača, za skroz prihvatljivu cifru vratimo igrača spremnog za prvih 11, ili koju god ulogu. Kod nas se s mrvicama nikad ne bi razvio, u Rijeci se možda hoće pod uvjetom da će imati dobru minutažu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.