• Droljo
    28.1k
    Strgao je rame na tekmiElDorado

Slično je cordoba probao par puta protiv lokse ali mu nije uspjelo. Strgat rame.
    Ako dobro pamtim i ovaj je predribljao sam sebe i loptu te pao na rame :lol:
  • ElDorado
    11.1k
    jbga ipak je bila tekma za prvu momcad Barcelone pa ga trema oprala
    Edit: ne znam od kud ti to. Sad zaguglao, iskocilo mu rame u duelu na visoku loptu. Iako si je sam kriv.
  • Thor
    2.7k
    da je probal i peti put,mozda bi uspjel ostat na nogama. Ovak jbg :lol:
  • Omake
    17.4k
    Mini usporedba Almene i Vrzića- kreacija, pass igra, dribling, progresija, defenziva, bez šuta i završnice di su oba loša. Iznenadilo me koliko je blizu u dosta kategorije i u koliko je kategorija Vrzic bolji (centaršut pogotovo). Kroz medije se Vrzic nigdje ne spominje, a Almena je najbolje krilo bla, bla, Dinamo će dati za njega milijune. Almena i je bolji igrač od Vrzića sada, ali kada se uzmu u obzir godine i gdje tko igra, Vrzić je bolja kupovina. I takav Vrzić je bolji kao kupovina ostavljena na kaljenju u Gorici, nego da ti bude dio rotacije.

5oUI4uG.png
  • CastAway1986
    5.7k
    redovno sam po forumima i stranicama vezanim za Barcelonu,pratim klub i da igrac je sklon ozljedama tako da ne piši što neznaš ako vec ides udarati kontru..Igrac koji u 3 sezone propusti 75 utakmica i ima 5 ozljeda od kojih najkraca traje 61 dan je igrac sklon ozljedama ..Dalje trenutno nije za klasu bolji od nijednog našeg krila potencijalno mozda bude ako ostane zdrav , a Dominguez je u Barci puno cesce participirao na treninzima i odigrao vise utakmica za prvu ekipu da nije odigrao loše protiv Budimirove Osasune mozda bi i sad nosio Barcin dres..Nadalje da ne mislis da imam nesto protiv momka iskreno nemam nista protiv da ga dovedemo ali ipak ocekujem malo bolje ime na krilu sa jačim utakmicama u nogama..
  • ElDorado
    11.1k
    ok za ozljede sori pogledao sad. Ne svadjam se uopce ali koje stvarno krilo vidis da je trenytno bolje od njega? Opcenito mislim da su nam krila glavni problem u europi. Nemamo ni prodornosti ni dovoljne brzine.
  • Fan
    2.3k
    imamo trojicu desno (Lisica , Bakrar, Topić) i trojicu lijevo (Hoxha, Vidović, Varela)keppi

Samo Boban, Dabac i Kova znaju koji je plan, ali da moram pogađat, rekao bih da je plan riješit se Topića, Hoxhe, Varele i Cordobe, odnosno najmanje Hoxhe i Cordobe (Hoxha jer ima odličnu tržišnu vrijednost s obzirom na to što možemo dobiti od njega, a Cordoba jer je užasan) te dovesti prvo lijevo krilo i rubnog startera za desno krilo. Zašto mislim da ćemo desno ić po takvog, zato što mislim da će se ponajprije Lisici pružit šansa da se vrati u formu kao prije mono, gdje je bio stvarno dobar (a i sada se vidi da polako dolazi natrag brzina, a i precizan nabac) i samo mu treba kontinuiteta, a ne treba zaboravit ni Bakrara koji, iako nam ne daje dimenziju više, je brutalno efikasan i radi nerede svakoj obrani.
    Prednja trojka bi nam u tom slučaju bila LW1/Vidović/Varela, Beljo/Bakrar/Topić, Lisica/RW2/Bakrar. U slučaju dolaska takva 2 krila i odlaska Varele i Cordobe, očekujem možda i ponekog juniora, Horvat npr., ali možda se dovede i neko iskusno starije krilo, čisto za popunu.
  • keppi
    574
    Prošlom i pretprošlom prijelaznom roku bi dao ocjenu 4+.
    Rekao bih da su manje više to se OK igrači. Dio ocjene ovisi i o ukusu svakoga od nas.
    Meni su i Ljubičić i Villar solidni igrači koji se u tom trenutku kod nas nisu baš snašli, a da ne govorimo o onima koji su baš... McKenna, Zajc, Beljo, Dominquez, Bakrar....
    Ako bi baš tražio slabu točku meni bi to bio Bennacer i to uglavnom zbog tih silnih ozljeda, zatim Vinlof, koji je istina još mlad, ali za sada nikako nisam zadovoljan njegovom igrom u defanzivi.
    Ne uzimam to za neko veliko zlo, svi griješe, ali ....najveća greška za što nije ocjena 5, koja se srećom nije ostvarila je bio pokušaj prodaje Stojkovića gdje se u tom trenutku nije baš iskazala neka vjera u njega. Srećom Stojke je ostao.
  • CastAway1986
    5.7k
    ma znam buraz da se ne svađas ,kazem pratim Barcu ,nije da on sad rastura protiv ruku na srce dosta skromnih protivnika ,ali mali je nedvojbeno talent ,ima dribling ,sjajnu tehniku daje odlicne lopte u prostor ali nekako sam dojma da nebi u startu dobili puno od njega jos kad vidim koliko mesara ima u ligi i na kakvim oranicama se igra stoga sam za neko ime iz jače lige koji bi nam u bio odmah upgrade na ovo sto imamo a iskreno imam vjere u Lisicu da bi iduce sezone mogao eksplodirati ..Inace od od nekih sto sam pratio najvise mi se sviđaju Issa Soumare kojem istjece ugovor u Le Havreu , marokanac iz Watforda Othmane Maamma i Aliou Balde iz St.Gallena
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.