• Kujtim Shalla
    9.5k
    Dobro vam ovo prekrasno šampionski jutro. Trofeji su tu, atmosfera nikad bolja ,što na stadionu ,što u Hrvatskoj,Bosni , diaspori ,svuda gdje je plava boja svetinja. Sad se radujem više kvalifikacijama nego ikad prije a sve sam stariji ,i luđi za Dinamom. Nekako imam velika očekivanja od prelaznom roka jer me Zvone razmazio. Toliko povjerenje imam u tog čovjeka da ja vjerujem da je on 80 posto posla odradio. Takođe i Dabac da me uspostavom tog čovjeka koji jako dobro radi svoj posao. Prijašnji stručnjaci su tek išli tražiti kad prelazni rok počne . Vjerujem da će se uskoro početi izlaziti sa imenima
  • Zoran
    600
    Kad budu prve utakmice? Tek za dva mjeseca jelda-tko bu to dočekal. Ajde barem je svjetsko prvenstvo između toga.
  • MateG
    264
    drugo pretkolo LP je tamo između 20. i 30.7. ako se ne varam obje utakmice
  • Jurki
    25k
    dalic je neznalica, debil i smece od covjeka i trenera.
    Isto tak kad pogledas popis za SP.. da definitivno sam uvjeren da pola tj tri frtalja Zone zna vise o nogometu nego taj govnar bez stava.
  • Jaja
    34
    Nek ti je Bog na pomoci. Ne znas sta pricas.
  • rokikaciga
    14.1k
    Nek je Dalicu Bog na pomoci. Treba mu za njegovu gresnu dusu.
  • IstinaZaDinamo
    2.5k

Uzivaj u duploj kruni. Ili barem u hullovoj promociji kad si vec jakirov navijac jer nisam siguran da si Dinamov.
  • Kujtim Shalla
    9.5k
    Zoka prva je 22. Ili 22.7 a revanš tjedan poslije . Ja idem iz Danske na tekmu ako bude u utorak imam n kih 1600 km do Pule . Prespavam i ujutro krećem put Zagreba . Probam naći neki smještaj ako ne uspijem poslije tekme nazad za Pulu . Nemogz dočekati
  • Jaja
    34
    Uzivam prijatelju. Nadam se da ti jednako tako uzivas u zivotu. Zao mi je sto ne mozete odvojit emocije od razuma.
  • Paggini
    84.2k
    @Jaja primiri malo jer umaraš
  • Jurki
    25k
    Ne znas sta pricas.Jaja

Dal je taj popis normalan i logican s obzirom na potrebe jedne nogometne MOMCADI?
    To kaj je on zval izgleda ko popis pajdaša za ekskurziju, a ne popis za najveci nogometni turnir na svijetu.
    Pretpostavljam da si navijac Dinama.. i samo jedno pitanje.. ti bi htio da Dinamo ima roster s 1 desnim bekom, 7 stopera, 1 def veznim koji glumi beka, 10 osmica i desetki.. te 5 špica od kojih najmanje jednu špicu nemreš ukalupiti u ono kaj mi igramo?

Cestitke svima na duploj kruni.. malo odmora, jedva cekam da krenu pripreme i prijateljske utakmice. Kvale za Ligu prvaka ce brzo.
  • Denle
    334

Permaban speedrun 2026
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.