• Mlađi referent
    15.5k

Trenutak kad je opljačkalo Sanchezove trupe, i donijelo nam još jedan ukradeni trofej :heart:
  • Kujtim Shalla
    9.5k
    Ja nemam ništa protiv da dodje Orša , kao prvo jer imam absolutne povjerenje u čelnike da se više nikad neće napraviti ugovor niti jedan na štetu Dinama nego obrnuto. Znam da se Pjaca ponoviti neće . A realno niko od nas nebi imao meču problema da je Pjaca ostao kao back up Hoxhi, za neku manju plaću. A ostatak je na njemu. Isto što bi ponudio nešto manje za Oršića pa ako voliš dinamo igraš za 200 milja i neke bonuse sve ovisno o nastupima i performansima. Nemojte me uzeti na zub zbog iznosa ,čisto figurativno ,nije na meni da pričam o ugovorima ali nešto tako
  • Danko
    3.2k
    Ja bi definitivno uzeo almenu
    Tovari ga smatraju najboljim igračem i sanjaju da ostane.
    Da ga uzmemo , to bi im bio udarac samo takav. Nož u srce. Hehe
  • Paggini
    84k
    Da ga uzmemo , to bi im bio udarac samo takav. Nož u srce. HeheDanko

Brijem da imamo punkurac pametnijeg posla ovo ljeto, ovu zimu, iduće ljeto, iduću zimu, ono ljeto tamo iza nego da gledamo kako da zajebemo glupe tovare.

Nitko sretniji od mene da potroše 2-3 milijuna eura na igrača koji ima cijelu karijeru 3 gola
  • Danko
    3.2k

Možda si u pravu
    Al ak je istina i ak boban i dabinjo misle da je igrač za nas, nemamo o čemu pričat, nek ga dovedu.
    Tovarska bol bi bila bonus.
  • GOAT
    7.4k
    Tovari ga smatraju najboljim igračemDanko

U moru prosječnih igraca on izgleda kao superstar, ako vec MORA doći onda nek to bude iz normalnih sportskih razloga. Mislim da mi moramo ciljati na puno jače igrače i konkurirati u europi jer smo ovu HNL igricu vec prešli
  • rokikaciga
    14k
    Boli me kurac sta oni misle da im je najbolji igrac. Nama sa trenutnim rosterom ne bi bio ispred Topica, Bakrara i Lisice.

Jebo vas Almena, daj mi dva mjeseca da se spremim i ja bih imao veci ucinak od te prodavaca magle.
  • Danko
    3.2k
    Tak ste (smo) i za bakrara govorili.
  • rokikaciga
    14k
    daj ne sramoti se. Bakrar je u Istri zabio 8 golova. Ovaj neznam jel ima 8 golova u cijeloj karijeri. Isti taj Bakrar ove sezone zabio osam puta vise golova od Almene. Kakav Almena. Covjek je klasicni spaner dok ne mora dat nekakav ucinak. Los centarsut koji lijepo izgleda, slab udarav, zadnja trecina nikakva. Na oko lijepo ozgleda ali puno zuji a malo meda daje

Almena ne moze u isti kos sa Bakrarom. Uvjeren sam da je i Topic bolji igrac od njega. Samo kaj je ovaj spanjolska egzotika
  • blue heart 72
    3.5k
    a tko veli da bi koštal 2-3 milijuna? Uzet ga po sličnim uvjetima kao što je kod tovara. Posudba sa opcijom otkupa, uz pokrivanje dijela plaće, te im ponuditi malo jači (30%)postotak u slučaju da ga otkupimo i preprodamo. Još je relativno mlad, ima dobar pregled igre, ima vic u igri, zna ligu tako da mislim da bi se brzo adaptirao. Uz sve to došao bi iz prčije u sređen klub..Po meni on ima "ono nešto" i definitivno bi ga doveo u nekom ne prevelikom transferu
  • Paggini
    84k
    Jel možemo prestat više zvat Modrića svaki prijelazni rok :lol:
  • crophantom
    4.3k
    o Bože, ak je istina, baš smo ko očajni tip kaj u 3 ujutro svaki vikend kad se napije šalje poruku bivšoj, a ova ga samo seena i kresne se s drugim likom.

Fakat, nebi više imalo smisla, dajte nas pustite na miru s njim :blush:
  • NitkoBitan
    36.7k
    Svaki put zaboravi pa ga moramo podsjetit.
  • DrRatoljub
    837

Znaš i sam da ne. Hahaha.
    Većina zna da ništa od toga, ali ljude privlači jako ta ideja Modrica u Dinamu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.