• Omake
    17.4k
    @Peškaman

Djeluje zanimljiv. Na prvu izgleda ok, ali kada se malo zagrebe ispod površine, dosta toga je tu negdje. Amiens je puno lošiji na lopti od nas, ali opet je on na dosta visokoj razini u većini pas kategorija. Jedino malo šteka % točnih progresivnih dodavanja. Ostalo je dovoljno blizu Mišića da ga se uzme u obzir. Defenzivno je najveća razlika u zračnim duelima i visini. S obzirom na godine, vjerojatno bi imao i solidnu preprodajnu vrijednost. Dobar find kolega.
  • BlueDD
    56

Na još malo višem nivou i sa dobrom preprodajnom perspektivom je Silas Andersen iz Hackena, ali mislim da je s obzirom na interes on sad vec iznad financijskih gabarita koji smo mi spremni izdvojit za trenutno rotacijsku opciju u vezi.
    Također, ukoliko prodamo Bakrara, Mohamed Ali Zoma iz Nurnberga mi izgleda kao solidan pick za zamjenu. Izrazito okomit, uzima udarce, taktički fleksibilan (moze igrat i u širini i u centralnim zonama), dobro prepoznaje i iskorištava kanale koji mu se otvaraju i u scout reportima koje sam pronašao o njemu apsolutno svi hvale njegov mentalitet i radnu etiku.
  • Dinaminjo
    2.1k
    Kako imamo fetis na ozbiljne ozljede koljena, moj find Oscar Aranda (24, Spa, RW, ST) cijelu sezonu izgubio, istjece ugovor sa Port Farmalicao
  • Omake
    17.4k
    odlični Igrači, ali mislim da su nam financijski neizvedivi. Vjerojatno bi koštali deset plus milijuna eura kombinirano.
  • Sibirski plavac
    8.8k
    Moj "miljenik" (još od eura 2024) Jasir Asani radi sigurnosne situacije u Iranu napušta Esteghlal. Ove sezone u 28 tekmi u svim natjecanjima, 13 golova i 3 asista. Brz, odličan udarac iz daljine, na prekidima dobar, ubojit ubačaj, baš top igrač. Jedino, on sam tvrdi da je već dogovorio sve s nekim klubom u La ligi, ali nigdje nema nekog portala ili novinara koji bi to potvrdio, nego Asani sam to tvrdi. Takvo nešto još nisam vidio, da igrač tvrdi da ide negdje, a nitko ne piše o tome. :rofl:
    Tako se i nakon eura 2024. pisalo da je sve dogovorio s Las Palmasom, a na kraju ništa.

Šuška se da je ovaj put u pitanju Getafe. Iskreno, ne vidim po čemu bi mu takav klub bio bolja opcija od recimo nas, pogotovo ako uđemo u Ligu prvaka. A i naša igra kada smo na razini je gušt za gledat, dok je Getafe doslovce "Grčka 2004" klupskog nogometa po stilu igre. Ali jebiga, la liga je to, njemu je 30, neće imati više puno prilika u karijeri za igrat u ligi petice.

Također, ukoliko nam Scott ode, Diogu Leiteu iz Uniona ističe ugovor, inače lijevonogi stoper.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.