• marcio amoroso
    50.9k
    Ono kad 38 golova nije dovoljno za poziv. Sram ga može biti!
  • Mali Zeus
    21k
    Imaju nariješene razmiricecibona

O čemu se tu radi?
  • Babangida
    160
    Navodno je Beljo na zadnjij kad je igrao zakacio se s Modricem, i otada ga nije zvao. Stojkovic je trebao biti prije Fruka. Jedino dobro na popisu da nema blitve Silica
  • jp23
    4k

Beljo nije priležnici čestitao
  • ZG plavi 01
    237
    Smolcic odigra jebenu sezonu u Comu, bitno da se zove Erlic
  • Dadox
    1.4k
    ja sam čuo da se Beljo ponašanjem zamjerio Modriću i nekim senatorima kada je bio pozvan zadnji put.
  • Ludovic IX
    11.5k
    već na zadnjem euru sam se živcirao manje jer mi je išlo na kurac kako govno nema nikakve ideje i da je njegov uspjeh samo sreća..

sad ću još i manje se živcirat.
  • T90d
    3k
    Nek se zalizani goni u onu stvar.

A u drugu ruku mi je drago da Beljo niti Stojković ne idu. Nek idu na godišnji, odmore kako treba i onda prave pripreme sa klubom, za napad na Ligu Prvaka. Trenutno mi je Dinamo bitniji, nego reprezentacija od masnokosog.
  • Dadox
    1.4k
    sve to je,ali drugačije bi Zvone pregovarao cijenu za prodaju da oni imaju fiksne pozivnice.
  • fakin
    4.3k
    Nema sanse Beljo. Stojke ce biti na prosirenom i otpast ce za svjetskofakin

Kao sto sam napisao.
  • Mali Zeus
    21k
    "Nismo još razgovarali s njim, tek ću im priopćiti i objasniti sve. Nažalost, on od okupljanja u Americi nije započeo niti jednu utakmicu u svom klubu, zbog toga je otpao. Bio je s nama u Katru, ali netko je morao otpasti od tih veznjaka, a njegov status u klubu je učinio da on nije na popisu."

Haha i onda je taj i takav Majer na pretpozivu zajedno sa Stojkovićem. Jebo mater.
  • Ludovic IX
    11.5k
    govno nek opere usta kad spominje mišića
  • Sibirski plavac
    8.8k
    Nek Beljo izjavi da mu je Ajdučija san od malena, da vidiš kako će Linolada odmah maknuti riječ pretpoziv kraj njegovog imena i staviti poziv.
  • Olmic
    5.6k
    Da se i ozlijedi neki napadac prva zamjena bu Ivanovic
  • Netkos
    159
    Za Mišića je odgovorio: Nisam ga zvao kad je bio mlađi pa sad nisam ni razmišljao o njemu kad je stariji.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.