• ZG plavi 01
    239
    Dobro da i Petkovica nije zvao prije Belje
  • Sibirski plavac
    8.8k
    Bit će Zlatkecovog kmečanja kad budemo gubili 1 0, a neće imati koga da mu zabije gol protiv "neugodne" Gane.
  • modri-kibic
    1.5k
    Popis ne kroji trenutna forma :lol:
  • cibona
    8.1k
    Ma Dalićevo nepozivanje Belje je očito osobne prirode. Imaju neriješene razmirice. Po meni je žalosno je da je Fruk ispred Stojkovića.
  • vjeko1701
    24.5k
    A zašto Beljo njega nije zva? E...
  • din
    1.3k
    Priča ljigavac da repka nije trenutna forma nego zajedništvo ekipe koja je tu 2 godine barem na istom nivou.

Ček, ček, zar nije do nedavno bilo da se zovu najspremniji igrači?!?!
  • Kujtim Shalla
    9.4k
    Govno jedno usrano , ima sreću da vodi Hrvatsku pa nikad mu ne mogu ništa loše poželjeti a svašta bi sad mogao reći. Vodiš jednu naciju idiote gdje je prvi strijelac lige zabio jebenih 40 golova ove sezone u HNL ,i ti se pišaš na tu istu ligu na ljude koji su te postavili na klub koji je zaslužen najviše za sve tvoje uspjehe i uspjehe repke. Jebo te Musa , i američka liga i svih njegovih 12 golova . Da ih je dao u premijer ligi ja bi opet rekao da je Beljo trebao ići. Tovarskaa svinjo ja ti nebi dao prići maksu više nikad . I onako ga izbjegavaš pa da se bez veze više ne moraš stresati. Oprostite svi na vokabularu, moram a brojao sam do 10 I ne pomaže
  • Paggini
    83.4k
    Po cemu Toni Fruk zasluzuje?Roky

Da je Boban neki DŽEK, on bi bio kum Kustiću i išli bi na svjetsko i Stojke i Mišić i Beljo i Lisica na pretpozivu.

E moj Zvonimire
  • Goncalo Santos
    3.8k
    Po cemu Toni FrukRoky

Nije kum dugme.

Uso u zadnju godinu ugovora, 25 godina na ledima, udvaraca ni na vidiku. Vjerojatno i sam jedva ceka da ode iz rijeke da zaradi nesto u karijeri, ali misko se previse osokolio zadnjih godina pa je mislio uzet 10 mil, a ne vrijedi 3.

Voda dosla do grla, uskocit ce #obitelj da se pogura transfer.
  • ZG plavi 01
    239
    Najgora stvar od svega je kaj bu sira javnost to prihvatila, vec sad citam komentare i objave po fejsu i instagramu kako zalizani najbolje zna, kako je on srebrni i broncani, kako Beljo i Stojke igraju u Dinamu itd.
  • Kepec
    10.1k
    Pri lošem rezultatu više bi napravili Stojković i Beljo nego Fruk i Musa. To je činjenica.
  • NKDZ86
    8.3k
    bando lopovska! nesposobni uhljebi vode hns i ruka ruku mije, fuj
  • Diavollo094
    99
    Ne budi ni grupu prošli pa im bude bolje
  • Dinamo-SB
    1.3k
    Iskreno, mislio sam da će bar jednog od dvojca Stojković/Beljo zvati kako bi ispao kompromisan lik i umirio dio javnosti. Definitivo sam iznenađen jer ovo čak nije ni njegov uobičajeni pristup. Jadno,pokvareno i bezobrazno. Od današnjeg dana ne želim više ga vidjeti na klupi reprezentacije. Neću mu upućivati ružne riječi, ostvario je neke nestvarne uspjehe i naravno da ću svim srcem naviajti za Hrvatsku jer budimo realni svakako i Stojke i Beljo ne bi odigrali previše minuta na SP,ali baš zato je ovim pokazao i dokazao bez rukavica koliko mrzi Dinamo i koliko mu je vlastiti ego ogroman. Vlašiću je spašavo sezonu ne bi li se svidio bijelom puku,a mi imamo nikad dominatniji Dinamo i on ne pozove nijednog igrača iz Dinama u repku jer Livaković je igrač Fenera. Žalosno,jadno,odvratno. Toliko o njegovom domoljublju i jednakosti.
  • Mali Zeus
    21k
    Jebena stvar je da je pozvao jednog jedinog beka.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.