• Liks90
    5.1k
    Danas prodano 332, dostupno još 4899 ulaznica
  • R13S61
    536
    Malo sam prelistao ovu temu za zadnju tekmu prošle sezone kad je sve bilo rasprodano i tad je bila ovakva situacija:
    - jug je pušten u prodaju kada se za sjever gore prodalo cca 3500 ulaznica (4500 je kapacitet)
    - do trenutak kada je SG rasprodan, za jug je prodano 1150 ulaznica, što znači da je dinamika prodaje sjevera gore i juga bila više-manje podjednaka (jug blago bolje išao, ali za sjever je najviše bilo ostalo SG6 koji uvjerljivo najsporije ide)
    - zadnja ulaznica za jug je prodana par sati prije utakmice
    - Papastrumf je bio napisao da su 7600 ulaznica kupili članovi (+4500 godišnje) što znači da su 10000+ kupili ne članovi... Pa će biti zanimljivo vidjeti omjer ove godine...
  • Fan
    2.3k
    Ako stvarno i postoje, koji su to ljudi, oni koji dođu jednom u dvije godine? Ili samo kad se otvori jug?rioda

Ja znam troje ljudi koji idu relativno redovito na tekme (članovi, ne godišnjaci) i čekaju da se otvori jug jer je to jedina tribina na kojoj nisu bili i sad im je zadnja šansa. Eto. Dal se slažem s tim il ne, nije bitno, al vjerujem da ima puni takvih...
  • MateG
    250
    Ja imam godišnju ali razmišljam da prepustim godišnju i uzmem jug ako/kad ga otvore :lol:
  • ZG plavi 01
    225
    pa slazem se za ovu situaciju gdje su sve tribine 5 eura i stvarno ne kuzim zakaj bi netko isao na jug umjesto zapada gore Al inace za europske utakmice jug je dosta jeftiniji od zapada pa mi ima smisla da ljudi radije daju 20 eura za to nego 40-50 za zapad (cak i vise u ligi prvaka)
  • Liks90
    5.1k
    522 danas, 4709 dostupno
  • NitkoBitan
    36.6k
    stvarno ne kuzim zakaj bi netko isao na jug umjesto zapada goreZG plavi 01

Jer je jedna od posljednjih (ako ne i posljednja) prilika za posjetit tu tribinu.
  • NORTE
    24.2k
    Jer je jedna od posljednjih (ako ne i posljednja) prilika za posjetit tu tribinu.NitkoBitan

Nadamo se da ce osim koncerta biti još prilika i u Ligi prvaka!
  • deda
    45.5k
    Utakmica s Lokomotivom će po jednoj stvari biti povijesna i rekordna u cijelih 115 godina postojanja kluba.

Naime, od kad je prvokupa za članove isti su uspjeli kupiti na većim utakmicama od 10 do 12 tisuća karata, s tovarima je to prvi put bilo preko 13 tisuća, a na ovoj utakmici već sada više od 15 tisuća članova je kupilo ulaznice u fazi prvokupa.

Dakle, preko četvrtine naših članova kupilo je ulaznicu za subotnju utakmicu.

Kolikim koracima naš klub grabi naprijed u svakom pogledu reći će i podatak da smo godinama imali manje od 15 tisuća članova.
  • ShanKu
    2.2k
    Punite jug (ako bude) za sjever gore bude još prilike
  • deda
    45.5k
    Jug će se vjerojatno prodavati bolje nego SG, ali to će biti za strpljive jer netko mora kupiti još barem 3.000 ulaznica prije otvaranja juga.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.