• Ludovic IX
    11.4k
    ali su znale "proslave" naslova bit pred 2000 ljudi.

Mislili smo da nam se dinamo nakratko vratio povratkom kužea u klub pa smo nekako lako prešli kad je otjeran pa smo proslavili naslov 2007-e pred 30000 ljudi i feštom na trgu. A onda je sve otišlo u kurac i dinamo je postao ko žena s kojom ostaješ samo zbog djece. Neda ti se bit u njenoj blizini ali se sjećaš onih dobrih vremena pa dodjes ponekad.

I onda se sve okrene i ti se opet zaljubiš ko onaj prvi dan i samo čekaš da opet ideš na tekmu.
  • Lihtmašinac
    1.5k
    Možda ovdje netko zna pomoći: Ja sam član i uspio sam povući još frenda s malim na zadnju tekmu. Upravo malo prije učlanio je čovjek sebe i sina i bez problema bih sad mogao uzet kartu za sebe i njega, ali članstvo maloga šteka.

Kaže frend da je za sina oko pristupnice poklikao sve što je trebalo, dobio je i uredan kod, ali taj kod mi sad ne želi proći u kupovini karata.

Kaj da radimo, ako mislimo sjedti u istom redu? I zbog čega ne funkcionira članstvo za malog? Ima to možda veze s tim šta se on učlanio taman kratko prije 22 sata, a mali je učlanjen iza 22? Ako je to razlog, hoće li stvar profunkcionirati tijekom nedjelje ili smo sad ovisni o ponedjeljku? Al do tad će otić i ovo malo još koliko-toliko solidnih mjesta na Zapadu gore... Mislim, uzet ćemo mi i sektor ZG1 ili ZG6, al bilo bi ipak zgodno to izbjeći, jel.

Ima netko možda kakvu pametnu i korisnu na ovu situaciju? Fala unapred!
  • deda
    45.4k
    Trebalo bi to prošljakat, strpi se do jutra.
  • Lihtmašinac
    1.5k

Znači, redovito osvježavanje košarice i održavanje nade da budu ljudi otišli spavat kako bi ipak ostalo još par solidnih mjesta slobodno. Fala na brzom smirivanju panike! :up:
  • Dino
    5.3k

Kad sam uclanjivao svoje maloljetnike, pitao sam tu na forumu koja je bila shema s tim da clanstvo ne vrijedi odmah i netko mi je odgovorio (papastrumf ja mislim) da treba za maloljetne proci provjera podataka.

Edit: sljedeci dan je bilo sve dostupno, tak da brzo to ide
  • deda
    45.4k
    I neće ti ulaznice sutra gorit, uvijek je udar prvi dan, sutra će to ići laganije.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.