• Big Daddy
    1.7k
    Daj nek više jug puste, atraktivnija tribina nego SG.
  • deda
    45.5k
    Za Kc je kupljeno preko 900 za naše sektore.
  • Niko1986
    6.7k
    Krenut će opet prodaja kad se jug otvori. Mislim da ljudi to čekaju umjesto sjevera gore.
  • deda
    45.5k
    Ma ispucao se rezervoar "članovi", sutra će to opet krenuti.
  • rioda
    15.9k

Te usporedbe sjevera gore i juga meni zvuče kao da raspravljaš je li atraktivnija Ivanka Boljkovac ili Anka Mrak Taritaš :lol:
  • ZgDLions
    1.6k

Jug je bolji, lakše se popeti i vidiš Boyse.
  • deda
    45.5k
    Da se primjetiti ove dane kad je prvokup za članove skok u rastu članstva pa tako i posljednja 24 sata, sigurno 400-500 novih.
  • ZG plavi 01
    220
    ne znam kaj vam smeta toliko taj jug. Znao sam ici tamo na repku i pogled je milijun puta bolji nego na sjeveru gore i pristupacniji je. Jos se do sjevera gore moras penjat 153 godine.
  • Oluja
    6.7k
    Ne želim navijače i članove dijeliti na prave i krive ali moj dojam je da su oni koji se učlane u prvim mjesecima oni koji to stvarno žele i članstvom se osjećaju kao dio Dinamove obitelji, dok ovi kasniji ipak na prvo mjesto stavljaju interes, prvenstveno zbog kupnje europskih ulaznica.
  • Papastrumf
    22.7k

To sve stoji. Samo sto rast broja ovih drugih dovodi posljedicno i do rasta ovih prvih, a to nam je svima cilj.
  • indijanac
    47

Tak se krene... a onda samo obnavljaju članstvo iz godine u godinu i navuku se.

Gledajmo na njih kao sinove razmetne.
  • ZG plavi 01
    220
    generalno se slazem s tobom, realno ako si navijac, uclanit ces se do kraja veljace, ali sigurno ima novih navijaca i ljudi koji su sad se nabrijali nakon ove dobre sezone.
  • rioda
    15.9k

Ma smiješno mi je svaki put to zazivanje juga kao da se radi o ne znam kakvoj ekskluzivnoj tribini, a zapravo je skroz isto udaljena od terena kao i SG, a to što je znatno niža negativno utječe na pogled.

A posebno mi je smiješno to da postoje ljudi koji sad kao čekaju otvaranje južne tribine da bi kupili ulaznice. U trenutku dok ima ulaznica za ZG i SG. Ako stvarno i postoje, koji su to ljudi, oni koji dođu jednom u dvije godine? Ili samo kad se otvori jug?
  • BlueNinja
    284
    sva sreća pa i to imamo zabilježeno :wink:

Vof3bTc.jpeg
  • deda
    45.5k
    Ma ti si Dr
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.